ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Φεύγει ο Κορδόν και έρχονται οι Πορτογάλοι – Αλλαγές και στην ακαδημία

Ο Ολυμπιακός θέλει να εξελιχθεί σε όλα τα επίπεδα.
Ολυμπιακός: Φεύγει ο Κορδόν και έρχονται οι Πορτογάλοι – Αλλαγές και στην ακαδημία

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Πορτογάλο Ζοάο Πάουλο, ο οποίος θα τρέχει θέματα μεταγραφών και σκάουτινγκ ενώ μιλάει και με έναν ακόμη Πορτογάλο από την ακαδημία της Μπενφίκα, για να αναλάβει, σύμφωνα με τον Κώστα Νικολακόπουλο, την θέση του Ανιγκό στις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Πρόκειται για αλλαγή σχεδιασμού στη λειτουργία των μεταγραφικών κινήσεων των ερυθρόλευκων, αφού πλέον ο Αντόνιο Κορδόν περνάει σε τελείως συμβουλευτικό ρόλο.

Μέχρι πριν λίγο καιρό στο Ρέντη βρίσκονταν ο Ναβάρο, το δεξί χέρι του Κορδόν, όμως φαίνεται πως ο Ολυμπιακός γυρίζει οριστικά σελίδα, μετά και το σημαντικό οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Αντόνιο Κορδόν και τον αναγκάζει να μένει στην Ισπανία.

Η Μπενφίκα ένα από τα μεγαλύτερα selling club της Ευρώπης, αποτελεί παράδειγμα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θέλει να εξελιχθεί σε όλα τα επίπεδα.

Διαβάστε επίσης:

Χουάνγκ: Η κίνηση του Ολυμπιακού που έκοψε κάθε ελπίδα στην ΑΕΚ να τον αποκτήσει

Ολυμπιακός: Λίγοι κατάλαβαν τι παιχταρά πήρε

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Φεύγει ο Κορδόν και έρχονται οι Πορτογάλοι – Αλλαγές και στην ακαδημία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.