ΚΑΙΡΟΣ

Επιτέλους δροσίζει ο καιρός, το είπε ο Τάσος Αρνιακός! (vid)

Πτώση της θερμοκρασίας σε κανονικά για την εποχή επίπεδα θα έχουμε το Σαββατοκύριακο όπως είπε ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1, Τάσος Αρνιακός.
Επιτέλους δροσίζει ο καιρός, το είπε ο Τάσος Αρνιακός! (vid)

Καιρός: Καύσωνας τέλος, για το προσεχές Σαββατοκύριακο (15, 16/6) έστω, όπως ανέφερε και ο Τάσος Αρνιακός στο  δελτίο καιρού του ΑΝΤ1. Πάντως από τη Δευτέρα (17/6) η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή περαιτέρω άνοδο, κυρίως στα κεντρικά και νότια και στη νησιωτική χώρα.

Αναλυτικότερα για το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται πολύ καλές καιρικές συνθήκες με λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 10 έως 30 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από 13 έως 32, στη Θεσσαλία από 15 έως 34-35 βαθμούς, στην Ήπειρο από 16 έως 32, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα από 18 έως 33-34 βαθμούς, στα Επτάνησα από 18 έως 31 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 20 έως 31-33 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-6 μποφόρ, αλλά στο Βορειοδυτικό Αιγαίο θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς με εντάσεις 3-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ.

Αττική: Περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 32-33 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη: περιμένουμε λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 31 βαθμούς.

Για την Κυριακή (16/6) ο ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Στα δυτικά από το μεσημέρι προβλέπονται αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα πιο πυκνές. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά ορεινά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και πιθανόν να εκδηλωθούν λίγες βροχές ή όμβροι στα βορειοανατολικά ορεινά.

Άνεμοι: Θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και τοπικά στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Θα παρουσιάσει μικρή άνοδο. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 33 με 35 βαθμούς και κατά τόπους τους 36 βαθμούς Κελσίου. Στη νησιωτική χώρα θα φτάσει τους 30 με 32 βαθμούς και τοπικά στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη τους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Αναλυτικά η πρόγνωση από τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επιτέλους δροσίζει ο καιρός, το είπε ο Τάσος Αρνιακός! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.