ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Euro 2024: Η Γερμανία διέλυσε τη Σκωτία και έδειξε πως μπορεί τον τίτλο (vids)

Η Γερμανία έκανε απίθανη επίδειξη δύναμης στην πρεμιέρα του Euro 2024 και διέλυσε με 5-1 την Σκωτία στην πρεμιέρα
Euro 2024: Η Γερμανία διέλυσε τη Σκωτία και έδειξε πως μπορεί τον τίτλο (vids)

Η Γερμανία έκανε πρεμιέρα τίτλου στο Euro 2024. Η ομάδα του Νάγκελσμαν διέλυσε, κατατρόπωσε, πάτησε τη Σκωτία με 5-1. Οι γερμανοί μπορεί να φιλοξενούν τη φετινή διοργάνωση αλλά ίσως είναι από τις λίγες φορές που δεν μπαίνουν ως φαβορί. Γαλλία βλέπουν οι περισσότεροι, ακόμα και Αγγλία.

Η Γερμανία είναι όμως άλλη πάστα. Μέχρι το τέλος θα παίζει όλα τα ματς. Στην πρεμιέρα δεν χρειάστηκε να το κάνει αυτό. Διέλυσε τη Σκωτία από την αρχή. Στο ημίχρονο 3-0 και με 10 οι σκωτσέζοι με την αποβολή του Πόρτους στο 44′. Στη φάση του πέναλτι για το 3-0 από τον Χάβερτζ.

Μετά από αυτό στο δεύτερο ημίχρονο, η Γερμανία έδειχνε πως μπορούσε ανά πάσα στιγμή να σκοράρει. Ωραίο ποδόσφαιρο, ωραία τελειώματα και κοντά στις 20 τελικές. Οι φιλοξενούμενοι μια τελική στο τέλος και μπήκε αυτογκόλ.

Όλα τα γκολ της Γερμανίας με ωραία σουτ και φάσεις. Έδειξε πως μπορεί να το πάρει και φέτος. Και μάλλον τρόμαξε τους αντιπάλους της. Να σημειωθεί πως μπορεί να μην έβαλε γκολ αλλά εξαιρετικός ο Κρόος. Ηγέτης σε όλα του, σε όλες του τις κινήσεις.







ΓΚΟΛ: Βιρτζ 10, Μουσιάλα 19′, Χάβερτζ 45+1′ (πεν.), Φούλκρουγκ 68′, Τσαν 90+3 / Ρίντιγκερ 87′ (αυτ.)

Γερμανία: Νόιερ, Κίμιχ, Ρίντιγκερ, Τα, Μίτελσταντ, Κρόος (80′ Τσαν), Άντριχ (46′ Γκρος), Μουσιάλα (74′ Μίλερ), Γκουντογκάν, Βιρτς (63′ Σανέ), Χάβερτς (63′ Φίλκρουγκ)

Σκωτία: Γκαν, Ράλστον, Ρόμπερτσον, ΜακΤόμινεϊ, Τίρνι, ΜακΓκίν (67′ ΜακΛίν), ΜακΓκρέγκορ (67′ Γκίλμουρ), Άνταμς (46′ Χάνλεϊ), Κρίστι (82′ Σακλάντ), Χέντρι, Πόρτους.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Euro 2024: Η Γερμανία διέλυσε τη Σκωτία και έδειξε πως μπορεί τον τίτλο (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).