ΜΠΑΣΚΕΤ

Η επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό ξεκινά με Ντόρσεϊ αντί Κάνααν

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει ήδη την επόμενη μέρα. Αυτή θέλει τον Ντόρσεϊ αντί του Κάνααν στο ρόστερ των «ερυθρολεύκων».
Η επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό ξεκινά με Ντόρσεϊ αντί Κάνααν

Για τον Ολυμπιακό τελείωσε μια κακή σεζόν σε όλα τα επίπεδα. Έχασε το πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό μετά από 2-0 προβάδισμα. Είδε το «τριφύλλι» να παίρνει τη Euroleague. Η επόμενη μέρα θα τον βρει με τον Ντόρσεϊ στη θέση του Κάνααν.

Ο Ολυμπιακός μετά από δύο σεζόν παρέδωσε τα σκήπτρα του στην Ελλάδα στο «τριφύλλι». Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πρέπει να αλλάξει τη λογική και τη φιλοσοφία του σε πολλά πράγματα. Τουλάχιστον εκ του αποτελέσματος δείχνει πως όσα δεν του αρέσουν πιάνουν.

Ο Παναθηναϊκός πήρε παίκτη ηγέτη και κατάφερε να κερδίσει τα πάντα εκτός από το Κύπελλο και το Super Cup. Ο Σλούκας ηγήθηκε σε όλα και έδειξε πόσο απαραίτητοι είναι τέτοιοι παίκτες.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν ήθελε… μεταγραφικές βόμβες από το ΝΒΑ, τύπου Κέντρικ Ναν. Ο τελευταίος οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε σπουδαίο διπλό στο ΣΕΦ την Τετάρτη και έναν τέλειο τελικό κόντρα στη Ρεάλ.

Είναι σαφές πως ο Ολυμπιακός είχε έλλειμμα ποιότητας σχεδόν παντού με εξαίρεση τη γραμμή των ψηλών. Οι επιλογές που τόσο πολύ στήριξε ο Coach Β, όπως ο ΜακΚίσικ, ο Γουόκαπ για πρώτο βιολί, ο Γκος για τη θέση του Σλούκα δεν βγήκαν.

Η επόμενη μέρα φέρνει τον Ολυμπιακό σε νέο σχεδιασμό της όλης κατάστασης και του ρόστερ του. Οι αποχωρήσεις των Σίκμα και Μπραζντέικις μοιάζουν δεδομένες. Το ίδιο ισχύει και γι’ αυτή του Αϊζάια Κάνααν. Τη θέση του θα πάρει ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο Ολυμπιακός θέλει ένα… περισσότερο «φονιά» στο μακρινό σουτ και ένα ελληνικό διαβατήριο παραπάνω. Διότι, όλη η σεζόν με τις συχνές αλλαγές αποσυντόνισε πολύ τον προπονητή και το εσωτερικό της ομάδας.

Η αρχή θα γίνει με τον Ντόρσεϊ. Καλή προσθήκη είναι, δεν το συζητάμε. Αλλά ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη δύο ακόμα. Με παίκτες πιο ποιοτικούς από αυτούς που έχει στο ρόστερ του αυτή τη στιγμή.

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό ξεκινά με Ντόρσεϊ αντί Κάνααν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…