MEDIA

Survivor: Αυτούς θέλει να δει στον τελικό ο Χριστόφορος Ταξίδης

Οι δύο παίκτες που θέλει να φτάσουν μέχρι το τέλος ο Χριστόφορος Ταξίδης.
Survivor: Αυτούς θέλει να δει στον τελικό ο Χριστόφορος Ταξίδης

Στο τέλος της έφτασε η 23η εβδομάδα του Survivor και πλέον μετράμε αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Ο Χριστόφορος Ταξίδης αποχώρησε, καθώς δεν κατάφερε επικρατήσει στη μονομαχία κόντρα σε Δώρα Νικολή και Γιώργο Γκιουλέκα, χάνοντας εύκολα όπως είδατε και στο Live του Sportime.

Πάντως, αυτά είναι τα χρήματα που κατάφερε να πάρει, τερματίζοντας στην έκτη θέση και χάνοντας την ευκαιρία να φτάσει στα Live του Γαλατσίου.

Εμφανώς συγκινημένος όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως πρέπει να αποχωρήσει, ενώ έδωσε και τη δική του πρόβλεψη αλλά και επιθυμία για τους παίκτες που θέλει να δει στον τελικό.

Όπως είναι λογικό, ο Γιώργος Γκιουλέκας και οι Κατερίνα Δαλάκα ήταν αυτοί που είχαν έρθει πιο κοντά του το τελευταίο διάστημα, όντας στην ίδια ομάδα και έτσι ήταν ξεκάθαρος για το γεγονός πως θέλει να τους δει αμφότερους στην τελική δυάδα και να παλέψουν για το μεγάλο έπαθλο του νικητή.

Survivor: Δείτε όσα είπε ο Χριστόφορος Ταξίδης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor: Αυτούς θέλει να δει στον τελικό ο Χριστόφορος Ταξίδης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα