ENGINE POWER

MotoGP O Rivola χαιρετίζει την άφιξη του Martin: «Στοχεύουμε τον τίτλο το 2025»

MotoGP Rivola Martin: Είναι υπέροχο για εμάς να έχουμε έναν από τους καλύτερους οδηγούς ο Martin θα πάει για τον τίτλο του χρόνου με τη μοτοσυκλέτα μας
MotoGP O Rivola χαιρετίζει την άφιξη του Martin: «Στοχεύουμε τον τίτλο το 2025»

MotoGP Rivola Martin: Ο Μάσιμο Ριβόλα μίλησε για την πρόσφατη υπογραφή του Χόρχε Μαρτίν για την Aprilia και δείχνει τις φιλοδοξίες του για την επόμενη σεζόν με τον Ισπανό.

Τα πράγματα επιταχύνθηκαν στη φατρία Aprilia μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του Aleix Espargaro. Προετοιμάζοντας την απόσυρσή του από τις πίστες, ο Ισπανός διευκόλυνε πολύ την εισαγωγή του διαδόχου του, ο οποίος ανακοινώθηκε την επόμενη εβδομάδα.

Έτσι, ο Jorge Martín, μεγάλος φίλος του Καταλανού, θα πιλοτάρει ένα RS-GP από τη σεζόν του 2025. Μια ανακοίνωση που θα ενθουσιάσει τον Massimo Rivola, διευθυντή εκπαίδευσης του Noale, ο οποίος εξετάζει τους στόχους της Aprilia στο MotoGP στην άνοδο.

«Ο Χόρχε θα έρθει μαζί μας στις αρχές του επόμενου έτους και θα τον καλωσορίσουμε καλά», σχολιάζει σε μια συνέντευξη που μεταδόθηκε στο MotoGP.com . Είναι υπέροχο για εμάς να έχουμε έναν από τους καλύτερους οδηγούς. Είχαμε μια πολύ καλή πρόσληψη στο Aleix, αλλά προετοιμάστηκε καλά για την απόσυρσή του διευκολύνοντας την άφιξη του Martin.

Πάλεψε για το πρωτάθλημα πέρυσι, παλεύει για το πρωτάθλημα φέτος και ελπίζουμε να παλέψει για τον τίτλο του χρόνου με τη μοτοσυκλέτα μας», πρόσθεσε ο Rivola.

MotoGP Rivola Martin:  Ποιος να υποστηρίξει τον Martin στην Aprilia;

Ωστόσο, η Aprilia πρέπει ακόμα να βρει συμπαίκτη για τον Μάρτιν. Πράγματι, ο Maverick Vinales, νυν επίσημος οδηγός του Noale, επισημοποίησε σήμερα το πρωί τη μεταγραφή του στην KTM, για να ενταχθεί στον Enea Bastianini στη γαλλική ομάδα, Tech3.

Ενώ ο πρωταρχικός στόχος του ευρωπαϊκού εργοστασίου ήταν να επεκταθεί με το «Batmav», οι Πράσινοι θα μπορούσαν να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με τον Raul Fernandez ή τον Miguel Oliveira, για να συνεχίσουν με έναν οδηγό που γνωρίζει RS-GP ή αλλιώς να συζητήσουν με οδηγούς άλλες μάρκες.

Έτσι, ένας οδηγός όπως ο Marco Bezzecchi μπορεί να θέλει να φύγει από την ομάδα VR46 για να δοκιμάσει την περιπέτεια μαζί με τον Jorge Martín. Όπως και ο πρώην συμπαίκτης του, Λούκα Μαρίνι, που έφυγε για τη Honda στο τέλος της σεζόν του 2023 με στόχο να δεσμευτεί σε ένα μακροπρόθεσμο έργο με το ιαπωνικό εργοστάσιο.

«Έχουμε πολύ κίνητρο και δεν θα μπορέσουμε να βρούμε άλλες δικαιολογίες. Θα έχουμε όλα τα χαρτιά στο χέρι για να πετύχουμε τους στόχους μας, γι’ αυτό και τα νέα έγιναν δεκτά με μεγάλο ενθουσιασμό στην ομάδα» καταλήγει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Noale.

Δες πρώτος όλη την επικαιρότητα της μηχανοκίνησης στο Engine Power

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «MotoGP O Rivola χαιρετίζει την άφιξη του Martin: «Στοχεύουμε τον τίτλο το 2025»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!