ΠΑΟΚ

Μεϊτέ – Καμαρά: Δύο διαφορετικές περιπτώσεις με ίδια προσέγγιση για τον ΠΑΟΚ

Μεϊτέ - Καμαρά είναι δύο περιπτώσεις που ο ΠΑΟΚ προσέγγισε με τον ίδιο τρόπο
Μεϊτέ – Καμαρά: Δύο διαφορετικές περιπτώσεις με ίδια προσέγγιση για τον ΠΑΟΚ

Μετά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League, ο ΠΑΟΚ θέλει να αποφύγει τα λάθη του παρελθόντος και οι περιπτώσεις Μεϊτέ – Καμαρά το αποδεικνύουν περίτρανα.

Στις τάξεις των φίλων της ομάδας συζητιέται με θετικό πρόσημο η διάθεση του δικεφάλου του βορρά να κινηθεί πιο αποφασιστικά και να θέσει τα δικά του θέλω στις ανοικτές υποθέσεις που τον απασχολούν.

Τα θέλω του Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκάθαρα. Παραμονή Κεντζιόρα – Σβαμπ – Μεϊτέ και απόκτηση σε πρώτη φάση ενός χαφ και ενός σέντερ φορ.

Μεϊτέ – Καμαρά: Δύο διαφορετικές περιπτώσεις με ίδια προσέγγιση για τον ΠΑΟΚ

Ο τρόπος με τον οποίον χειρίστηκε ο ΠΑΟΚ την υπόθεση του Μαντί Καμαρά (στην πρώτη απαιτητική διαπραγμάτευση με την Μαρία Γκοντσάρεβα στην προεδρία) ήταν υποδειγματικός.

Έθεσε τα δικά του όρια στις διαπραγματεύσεις και δεν δίστασε να αποσυρθεί και να ρίξει το μπαλάκι στην πλευρά του Αφρικανού παίκτη προκειμένου να πάρει αυτό που θέλει, με τον τρόπο που το θέλει.

Ρίσκο που του βγήκε. Έκοψε τη μαγκιά στον ατζέντη του Καμαρά και αυτό ήταν το κλειδί στο deal ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Κάτι αντίστοιχο πάει να κάνει και στην περίπτωση του Σουαλιό Μεϊτέ. Του πυλώνα της μεσαίας γραμμής των πρωταθλητών.

Και στον Γάλλο μέσο, οι ασπρόμαυροι έχουν κάνει μια μεγάλη πρόταση με ετήσιες αποδοχές που ξεκινούν από τα 1.3 εκατ. ευρώ, νούμερο που μπορεί να ανέβει με την επίτευξη ορισμένων στόχων.

Παράλληλα, έφτασαν σε συμφωνία με την Μπενφίκα, ρίχνοντας τη ρήτρα αγοράς που υπήρχε για τον παίκτη από τα 4 εκατ. ευρώ στα 2 (1.5 cash + 500.000 σε μορφή μπόνους).

Το δύσκολο κομμάτι φάνταζε να είναι αυτό της διαπραγμάτευσης με τον σύλλογο της Πορτογαλίας, όμως η επιθυμία του Μεϊτέ για ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο είναι έως σήμερα το μεγαλύτερο εμπόδιο στην περίπτωση του.

Μάλιστα, η πλευρά του 30χρονου δηλώνει πως μπορεί να βρει ένα υψηλότερο νούμερο από Αραβία μεριά, όμως μέχρι τώρα δεν έχει παρουσιάσει κάτι χειροπιαστό στο τραπέζι.

Και εδώ είναι που ο ΠΑΟΚ προσεγγίζει κι αυτό το θέμα με τον ίδιο τρόπο που διαχειρίστηκε το αντίστοιχο του Μαντί Καμαρά. Θέτει ως deadline τις πρώτες ημέρες της νέας εβδομάδας.

Τότε θα ξεκαθαρίσει η παραμονή Μεϊτέ, με τους Θεσσαλονικείς να εκφράζουν την πίστη πως θα βγούνε και πάλι κερδισμένοι. Εξάλλου στο μυαλό του Λουτσέσκου, το δίδυμο Μεϊτέ – Καμαρά κουμπώνει τέλεια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μεϊτέ – Καμαρά: Δύο διαφορετικές περιπτώσεις με ίδια προσέγγιση για τον ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.