ΑΕΚ

Συνεχίζει στην ΑΕΚ για ακόμη έναν χρόνο ο Χατζισαφί!

Η ΑΕΚ ενεργοποίησε την οψιόν του Εχσάν Χατζισαφί στο συμβόλαιό του και έτσι ο Ιρανός μπακ θα συνεχίσει για άλλον ένα χρόνο
Συνεχίζει στην ΑΕΚ για ακόμη έναν χρόνο ο Χατζισαφί!

Η ΑΕΚ ανεβάζει ολοένα και περισσότερο στροφές στον μεταγραφικό της σχεδιασμό ενόψει του βασικού σταδίου προετοιμασίας, το οποίο θα πραγματοποηθεί στο Μπουργκ Χάαμστεντ από τις 23 Ιουνίου μέχρι τις 11 Ιουλίου.

Ο Εχσάν Χατζισαφί, ο οποίος αποτέλεσε από τους πιο σταθερούς παίκτες της Ένωσης, θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν, καθώς ενεργοποιήθηκε η οψιόν ανανέωσης.

Όπως είχατε διαβάσει στο Sportime, οι «κιτρινόμαυροι» είχαν θέσει ως προτεραιότητα το τι θα κάνουν με παίκτες που δεν έχουν συμβόλαιο και θα ήταν έκπληξη η μη παραμονή του.

Ο Χατζισαφί αγωνίζεται στην ΑΕΚ από το καλοκαίρι του 2021, έχοντας καταγράψει συνολικά 95 συμμετοχές, στις οποίες μετρά τρία τέρματα και οκτώ ασίστ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συνεχίζει στην ΑΕΚ για ακόμη έναν χρόνο ο Χατζισαφί!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.