ΜΠΑΣΚΕΤ

Σλούκας και Γιαννακόπουλος έκαναν αναφορά στον Θεό τη στιγμή που ο Μπαρτζώκας…

Η αναφορά στον Θεό... Μια σημαντική διαφορά που έχουν Σλούκας και Γιαννακόπουλος σε σχέση με τον Γιώργο Μπαρτζώκα σε όσα λένε.
Σλούκας και Γιαννακόπουλος έκαναν αναφορά στον Θεό τη στιγμή που ο Μπαρτζώκας…

Η ρητορική που χρησιμοποίησαν Κώστας Σλούκας και Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε μια σημαντική διαφορά από αυτή του Γιώργου Μπαρτζώκα. Η αναφορά στον Θεό μέσα στη χαρά τους. Τη στιγμή που ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν σταματά να είναι βλάσφημος.

Ξέρετε, δεν υπάρχει αστυνομία λόγου. Ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει αυτό που σκέφτεται και αυτό που πιστεύει. Κι εμείς με τη σειρά μας να σχολιάζουμε και να κρίνουμε όσα δημόσια λέγοντα και προβάλλονται. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Γιώργος Μπαρτζώκας και Κώστας Σλούκας είχαν την τιμητική τους όλες αυτές τις μέρες με όσα δήλωσαν.

Η συμπεριφορά τους γενικότερο περνά από το μικροσκόπιο. Ειδικά των δύο πρώτων που είναι έντονες προσωπικότητες. Η αθυροστομία του Γιαννακόπουλου ενοχλεί. Δεν είναι υγιές. Ο Μπαρτζώκας βρίζει συνεχώς τα Θεία προσβάλει. Δεν είναι αποδεκτό και δυστυχώς μας υποχρεώνει να το βλέπουμε και το να βιώνουμε.

Ο Κώστας Σλούκας άνοιξε τον ασκό του Αιόλου με όσα δήλωσε συνολικά για τον οργανισμό του Ολυμπιακού. Για τη σχέση του με τον προπονητή του τα ξέραμε, πάνω κάτω. Η αναφορά του στους Αγγελόπουλους ήταν foul. Όχι επειδή το λέμε εμείς, επειδή εκείνος φεύγοντας από τον Ολυμπιακό άφησε να εννοηθεί πως μαζί τους δεν είχε θέμα, αλλά με τον κόουτς. Τι άλλαξε; Μπορούσε να διευκρινίσει. Ακόμα και με όσα είπε για τους πρώην συμπαίκτες του άφησε κενά.

Δίκιο ή άδικο, έτσι ένιωσε, έτσι τα είπε. Μια άλλη ατάκα έχει την αξία της. «Ευχαριστώ τον Θεό που με φώτισε να ανοίξω αυτή την πόρτα και να έρθω στον Παναθηναϊκό». Μπορεί στα λόγια του για όλους τους πρώην συνεργάτες του να έβγαλε μια έπαρση, αλλά στη γενεσιουργό αιτία της επιτυχίας ήταν ταπεινός.

Ακόμα και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ανάμεσα στις ύβρεις, στις απειλές, στα μύρια όσα μπορεί να του καταλογίσει κανείς για τη συμπεριφορά του (στο γήπεδο, εκτός γηπέδου, στα stories του) μια αναφορά στον Θεό την έκανε. «Να μας έχει ο Θεός καλά…», εν όψει της νέας σεζόν, «ευχαριστώ τον Θεό που…». Αμφότεροι μέσα στην πρεμούρα τους να πικάρουν τον Ολυμπιακό ευχαρίστησαν τον Ύψιστο για τη χαρά που ζουν στον Παναθηναϊκό.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πέρα από τις βλασφημίες (δεν θα μαλλιάσει η γλώσσα μας να το αναφέρουμε αυτό το χούι) στα αίτια της απώλειας του πρωταθλήματος ανακάλυψε τα… άστρα. Το είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου άρα… σοβαρού! Ο προπονητής του Ολυμπιακού είδε να του πηγαίνουν όλα στραβά κι ανάποδα σε μια χρονιά που το πλεονέκτημα ξεκινώντας το είχε ο ίδιος και όχι ο Παναθηναϊκός.

«Ότι πας ο υψών εαυτόν ταπεινωθήσεται, ο δε ταπεινών εαυτόν υψωθήσεται», λέει μια διδαχή του Κυρίου. Δηλαδή, όποιος υψώνει τον εαυτό του θα ταπεινωθεί, και εκείνος που ταπεινώνει τον εαυτό του θα υψωθεί. Ουδείς απαιτεί από τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει θεογνωσία. Αλλά αφού μόνος του έβαλε στο τραπέζι τα… άστρα, μήπως να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί και άλλη αιτία για όσα δεινά περνάει;

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σλούκας και Γιαννακόπουλος έκαναν αναφορά στον Θεό τη στιγμή που ο Μπαρτζώκας…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…