ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Euro 2024: Αυτοί είναι οι γηραιότεροι του τουρνουά – Ένας ξεχωρίζει!

Ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι παίκτες στο Euro 2024, τεράστια η ιστορία που έχουν γράψει.
Euro 2024: Αυτοί είναι οι γηραιότεροι του τουρνουά – Ένας ξεχωρίζει!

Με τους καλύτερους οιωνούς έχει ξεκινήσει το Euro 2024, με πραγματικές ματσάρες, πολλά γκολ και φυσικά θέαμα.

Ωστόσο το τουρνουά αυτό είναι ιδιαίτερο για συγκεκριμένους παίκτες, οι οποίοι αναμένεται να παίξουν το τελευταίο τους Euro και πρέπει να αποθεωθούν.

Τις προηγούμενες μέρες λοιπόν, είδαμε τους ακριβότερους παίκτες του Euro 2024, αλλά και τις ακριβότερες ομάδες, ήρθε η ώρα να δούμε και τους γηραιότερους, που αξίζουν ένα δυνατότερο χειροκρότημα.

Αρχικά ο μεγαλύτερος παίκτης του Euro 2024, είναι ο Πέπε από την Πορτογαλία που έχει γράψει πραγματικά ιστορία στα 41 του, ενώ από πίσω του ακριβώς βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο που κάνει τρομερά πράγματα ακόμα και στα 39, γι αυτό άλλωστε και κοστίζει 15 εκατομμύρια ευρώ ακόμα και σε αυτή την ηλικία.

Από κει και πέρα, στα 38 τους, βρίσκονται ο Λούκα Μόντριτς, ο Χεσούς Νάβας, ο Λόρια και ο Μάνουελ Νόιερ, ενώ στα 37 τους ακολουθούν, ο Ζιρού, ο Πέκαρικ, ο Σμάιχελ και ο Κούτσκα.

Ωστόσο είναι άξιο αναφοράς ότι μπορεί η Πορτογαλία να έχει τους δύο γηραιότερους παίκτες στο Euro 2024, αλλά δε βρίσκεται καν στη δεκάδα με τις ομάδες που έχουν το μεγαλύτερο μέσο όρο.

Euro 2024: Δείτε τα στοιχεία του Transfermarkt και θα καταλάβετε!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Euro 2024: Αυτοί είναι οι γηραιότεροι του τουρνουά – Ένας ξεχωρίζει!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.