ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντάνιελ Ποντένσε: Δεν υπάρχει ρήτρα στον δανεισμό του λέει το ONEFOOTBALL και επικαλείται το Sportime

Συζητά από μηδενική βάση o Ολυμπιακός για την μεταγραφή του παίκτη στον Πειραιά και γι αυτό το μυστήριο των τελευταίων ημερών με το ύψος της οψιόν.
Ντάνιελ Ποντένσε: Δεν υπάρχει ρήτρα στον δανεισμό του λέει το ONEFOOTBALL και επικαλείται το Sportime

Δεν υπάρχει ρήτρα στον δανεισμό του Ντάνιελ Ποντένσε, υποστηρίζει σε δημοσίεμα του το ONEFOOTBALL, το οποιο επικαλείται το Sportime, με φόντο την αισιοδοξία στον Ολυμπιακό για την τελική συμφωνία με τη Γουλβς.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, ο Ποντέσε με 15 γκολ και 12 ασιτ την περασμένη χρονιά όπου αγωνίστηκε δανεικός στον Ολυμπιακό, έχει γίνει στόχος των ερυθρόλευκων για κανονική μεταγραφή, την ώρα που το συμβόλαιό του με τη Γουλβς λήγει σε ένα χρόνο.

Την ίδια ώρα, υπογραμμίζεται πως στην συμφωνία για το δανεισμό του Ντάνιελ Ποντένσε δεν υπήρχε όψιον αγοράς και για το λόγο αυτό ο Ολυμπιακός συζητά από μηδενική βάση για την μεταγραφή του παίκτη στον Πειραιά.

Στα… όπλα του Ολυμπιακού η διάθεση του Ποντένσε να παραμείνει στον Ολυμπιακό, καθώς είναι πλέον καθημερινές οι επαφές του Πορτογάλου με τους ανθρώπους της Γουλβς, στους οποίους μεταφέρει την προτεραιότητά του να παίξει μπάλα και τη νέα χρονιά στους ερυθρόλευκους.

Διαβάστε επίσης:

Ο Παναθηναϊκός φτιάχτηκε για να παίρνει τίτλους, ο Ολυμπιακός να τους χάνει

Μεντιλίμπαρ: Γιατί θέλει να χτίσει τον Ολυμπιακό από την αρχή

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ντάνιελ Ποντένσε: Δεν υπάρχει ρήτρα στον δανεισμό του λέει το ONEFOOTBALL και επικαλείται το Sportime», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.