ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Τάσος Μπακασέτας αλλιώς ονειρευόταν τον Παναθηναϊκό

Το πρώτο εξάμηνο συνεργασίας που είχε ο Τάσος Μπακασέτας με τον Παναθηναϊκό δεν ήταν παραγωγικό και το αναγνωρίζει πρώτα ο ίδιος.
Ο Τάσος Μπακασέτας αλλιώς ονειρευόταν τον Παναθηναϊκό

Ο Τάσος Μπακασέτας έβαλε συγκεκριμένο στόχο όταν ήρθε στον Παναθηναϊκό. Το πρώτο εξάμηνο στο «τριφύλλι» δεν ήταν παραγωγικό και ο πρώτος που το γνωρίζει είναι ο ίδιος. Χρόνο έχει, αλλά εσωστρέφεια έχει δημιουργηθεί ήδη. Είναι και πολλά τα χρήματα που παίρνει άλλωστε…

Ήταν έκπληξη! Και μάλιστα πρώτου μεγέθους. Σε ηλικιακό peak και έχοντας ένα «βασιλικό» συμβόλαιο στο πιάτο για να υπογράψει στην Τραμπζονσπόρ, δεν πήρε αυτή την επιλογή. Εν τέλει, η επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα (σ.σ.: γίνεται 31 ετών σε 10 ημέρες) σε συνδυασμό με την απόλυτη οικονομικά υπέρβαση/κάψα για χάρη του, του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο έστησαν το deal της χρονιάς τον περασμένο Ιανουάριο.

Έξι μήνες μετά και με τον Τάσο Μπακασέτα να «σηκώνει» ένα Κύπελλο μετά βίας ακόμη και ο ίδιος δεν αισθάνεται πως εκπλήρωσε τον σκοπό της μεταγραφής του. Το μεταφέρει στο περιβάλλον του, το βγάζουν ως πόρισμα τα νούμερα του που δε δημιουργούν το ανάλογο impact: 20 ματς, 7 γκολ, με καλύτερη εμφάνισή του στο «διπλό» στο «Καραϊσκάκης» με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Κανείς δεν αντιλέγει για τη σημασία της παρουσίας του στα αποδυτήρια, τη συνεργασία του με τον Φώτη Ιωαννίδη, τον σεβασμό που ΄χει κερδίσει ανάμεσα στους ξένους και την αδιαμφισβήτητη ποιότητά του που μπορεί να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στον πρώτο του τίτλο μετά από 14 άγονα χρόνια.

Μόνο που μέχρι νεοτέρας στο Κορωπί περισσότερο συζητιέται το ποσό που ετησίως ξοδεύει για χάρη του το «τριφύλλι» και λιγότερο τα αγωνιστικά του επιτεύγματα. Ελληνική εσωστρέφεια; Νοοτροπία; Ο Ντιέγκο Αλόνσο μόλις πατήσει το πόδι του στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού ο πρώτος που θα κάνει ραντεβού είναι ο Τάσος Μπακασέτας.

  • Ο Μπακασέτας στο εξάμηνο του μέτρησε 20 ματς και 7 γκολ (2 εξ αυτών στον Ολυμπιακό).
  • Το συμβόλαιο του λήγει το 2027 και είναι ο Νο1 παίκτης με αποδοχές (πάνω κάτω 1,5 μύριο).

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Τάσος Μπακασέτας αλλιώς ονειρευόταν τον Παναθηναϊκό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…