MEDIA

ΕΡΤ: Οι 6 σειρές που αναμένεται να χτυπήσουν κόκκινο σε τηλεθέαση

Επιμένει στην ελληνική μυθοπλασία η ΕΡΤ, με 6 σειρές τη νέα σεζόν
ΕΡΤ: Οι 6 σειρές που αναμένεται να χτυπήσουν κόκκινο σε τηλεθέαση

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα στη μυθοπλασία και με νέες σειρές έρχεται από τη νέα σεζόν η ΕΡΤ. Τι θα καινούργιο θα δούμε;

Η Όλγα Μαλέα παρουσιάζει μια σειρά 10 επεισοδίων για την κορυφαία Ελληνίδα υψίφωνο, με τίτλο Η Μαρία που έγινε Κάλλας, η οποία αναμένεται το φθινόπωρο. Η καλλιτεχνική επιμέλεια είναι της Φρόσως Ράλλη, σε παραγωγή της Feelgood και της Ειρήνης Σουγανίδου.

Το δίχτυ, η νέα κοινωνική σειρά σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη και σενάριο του Βαγγέλη Γιαννίση, παρουσιάζει έξι αυτοτελείς ιστορίες για μια επίλεκτη ομάδα αστυνομικών της Γενικής Ασφά λειας. Παίζουν: Άννα-Μαρία Παπαχαρα λάμπους, Θοδωρής Αθερίδης, Ορέστης Τζιόβας, Φιόνα Γεωργιάδη, κ.ά.

Η νέα καθημερινή κωμική σειρά Αρχελάου 5, σε εκτέλεση παραγωγής από τους Αργοναύτες, διαδραματίζεται στο Παγκράτι. Ο Στέφανος, ο Ορφέας, η απελευθερωμένη Δώρα, η συντηρητική Λυδία και η Κέλλυ αντιμετωπίζουν την τρέλα της Αθήνας στο μπαρ της Αρχελάου 5.

Τη σκηνοθεσία υπογράφουν η Λήδα Βαρτζιώτη, ο Δημήτρης Τσακαλέας και η Φωτεινή Κοτρώτση και το σενάριο η Μαργαρίτα Γερογιάννη, ο Παναγιώτης Μαρκεζίνης και ο Θάνος Νασόπουλος. Παίζουν: Γιάννης Στάνκογλου, Δημήτρης Πιατάς, Γιάννης Καράμπαμπας, Εβελίνα Παπούλια, Γεράσιμος Γεννατάς, Νατάσσα Εξηνταβελώνη, Χάρης Χιώτης, Άλκηστις Ζιρώ κ.ά.

Η Έρημη χώρα, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Γιώργου Γκικαπέππα, προβλήθηκε πρώτα στο Ertflix και στη συνέχεια στην ΕΡΤ1, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις. Ο δεύτερος κύκλος, με 8 νέα επεισόδια, σε εκτέλεση παραγωγής της NEEDaFIXER, έρχεται τη νέα σεζόν στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ όπου είναι διαθέσιμο και το πρώτο μέρος.

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Κέντρος, Δανάη Σκιάδη, Γιώργος Καραμίχος, Άννα-Μαρία Μαρινάκη

Η Παραλία, η δραματική σειρά της ΕΡΤ και της Foss Productions, θα επιστρέψει με τον 2ο κύκλο της το φθινόπωρο. Στο τέλος της πρώτης σεζόν οι τηλεθεατές παρακο- λούθησαν την Τες να γεννάει το μωρό της έναν μήνα νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Η σειρά διακρίθηκε και για τις ερμηνείες των Δημήτρη Μοθωναίου, Αλέξανδρου Λογοθέτη, Νικόλα Παπαγιάννη, Μαρίας Ναυπλιώτου, Γιώργου Νινιού και Μπέτυς Λιβανού. Με δεύτερο κύκλο επεισοδίων επιστρέφει και η δραματική σειρά εποχής Ηλέκτρα της Ι. Κ. Καραγιάννης, με τους Έμιλυ Κολιανδρή, Αποστόλη Τότσικα, Τάσο Γιαννόπουλο, Κατερίνα Διδασκάλου, Θανάση Πατριαρχέα, Ευαγγελία Μουμούρη κ.ά.

Το Δίχτυ και η Έρημη χώρα έχουν αρχίσει γυρίσματα εδώ και περίπου ένα δεκαήμερο, ενώ οι υπόλοιπες σειρές αναμένεται να δώσουν όρντινο στα τέλη Ιουνίου.

Πηγή: mediatime.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΕΡΤ: Οι 6 σειρές που αναμένεται να χτυπήσουν κόκκινο σε τηλεθέαση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα