ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καλλιθέα: Αυτός θα κάνει το απόλυτο κουμάντο

Ποιος θα είναι το απόλυτο αφεντικό στην Καλλιθέα τη νέα σεζόν.
Καλλιθέα: Αυτός θα κάνει το απόλυτο κουμάντο

Ανέβηκε στη Super League 1 μετά από 18 χρόνια η Καλλιθέα και αυτή η επιτυχία είχε τη σφραγίδα του Αλέκου Βοσνιάδη.

Μόνο που οι διοικούντες ήθελαν εξ αρχής έναν ξένο κόουτς για την επόμενη σεζόν. Ο Βοσνιάδης απέδειξε πως είναι μετρ στις ανόδους ομάδων στην πρώτη κατηγορία, αλλά τα αφεντικά είχαν φάει κόλλημα με άλλον.

Τον περίμεναν αρκετά και στο τέλος τον έπεισαν. Έτσι ο Μάσιμο Ντονάτι έγινε κάτοικος «Ελ Πάσο». Αφού εξάντλησε τις πιθανότητές του να βρει κάτι άλλο και έπεσε σε τοίχο, μπήκε στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα.

Μάλιστα, βάσει πηγών μας, ο Ιταλός προπονητής που τυγχάνει της απόλυτης εκτίμησης των αδερφών Φιλιππάκου θα ‘ναι το απόλυτο αφεντικό. Αυτός ήταν και ένας από τους βασικούς λόγους που στο τέλος είπε το «ναι».

Ποια μηνύματα έχει ήδη στείλει; Το πρώτο είναι πως θα παίξει με τριάδα στην άμυνα. Συνταγή ιταλική που φωτογραφίζει και τις μεταγραφικές ανάγκες του κλαμπ.

Παρεμπιπτόντως, και εκεί η Καλλιθέα θα περιμένει τις δικές του επιλογές. Και μιλάμε για μία ομάδα που θα πάει για διψήφι αριθμό μεταγραφών. Έχει, μάλιστα, ήδη αργήσει. Η Καλλιθέα, πάντως, ΔΕΝ θα μπει στο παζάρι για μισθοφορικές επιλογές, λύσεις! Τα αφεντικά έχουν γλυκαθεί και θεωρούν πως θα πρέπει να κάνουν κινήσεις από τοτ πάνω ράφι πληρώνοντας αναλόγως.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καλλιθέα: Αυτός θα κάνει το απόλυτο κουμάντο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.