ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Χεζόνια επιστρέφει στον Παναθηναϊκό;

Τα πάνω-κάτω έχουν έρθει στην υπόθεση του Μάριο Χεζόνια.
Ο Χεζόνια επιστρέφει στον Παναθηναϊκό;

Το μέλλον του Μάριο Χεζόνια είναι ίσως το κορυφαίο σίριαλ του καλοκαιριού. Μήνες τώρα υποστήριζαν κάποιοι πως ο Παναθηναϊκός τον έχει κλείσει.

Στη συνέχεια βγήκε μία σιγουριά πως ο Κροάτης ανανεώνει με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Κάποιοι έλεγαν πως συμφώνησε για νέο διετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 5 εκ. ευρώ.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έγινε έξαλλος. Τα έβαλε μαζί του θεωρώντας πως ο Χεζόνια κρατούσε τους «πράσινους» ζεστούς για να ανεβάσει την τιμή του.

Τελικά ούτε στη Μαδρίτη παρέμεινε. Υπήρξε ανατροπή και ο παίκτης έδωσε τα χέρια με την Μπαρτσελόνα. Και εκεί που θα έπεφταν οι υπογραφές, υπήρξε μεγάλη αντίδραση στην Καταλονία για κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ξαφνικά άνοιξε και κόντρα! Σύμφωνα με τη Marca ο Χεζόνια θα ακολουθήσει τη δικαστική οδό. Εκεί θα αποφασίσει η δικαιοσύνη εάν ο προσύμφωνο που υπέγραψε ήταν δεσμευτικό ή όχι. Η Μπαρτσελόνα διαψεύδει πως υπάρχει αυτό το προσύμφωνο.

Σε κάθε περίπτωση, εάν τελειώσει και αυτό, μείνει ελεύθερος ξανά! Λέτε να έρθει έτσι η στιγμή της επιστροφής του στο ΟΑΚΑ; Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Σίρο Λόπεθ, όχι. Κάτι τέτοιο δεν παίζει. Γιατί ο Χεζόνια τα ξαναβρήκε με τη Ρεάλ! Θα ανανεώσει το συμβόλαιό του υπογράφοντας για τρία ή τέσσερα χρόνια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Χεζόνια επιστρέφει στον Παναθηναϊκό;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.