MEDIA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Συνάντηση κόλαση Λυκούργου – Αμαλίας για το διαζύγιο

Οι εξελίξεις που έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «η γη της ελιάς»
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Συνάντηση κόλαση Λυκούργου – Αμαλίας για το διαζύγιο

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η γη της ελιάς συνεχίζει να σαρώνει καθημερινά την τηλεθέαση παρότι βρίσκεται αισίως στην τρίτη χρονιά προβολής της με τα επόμενα επεισόδια να συναρπάζουν.

Συγκεκριμένα, στη σειρά του Mega που έχει τρελάνει την prime time θα δούμε πάρα πολλά, εκεί όπου θα έχουμε μια επεισοδιακή συνάντηση ανάμεσα σε Λυκούργο και Αμαλία.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Συνάντηση κόλαση Λυκούργου – Αμαλίας για το διαζύγιο

Στη συνέχεια της ιστορίας από τη Μάνη, η Αμαλία αλλά και ο νομικός της περιοχής, ο Λυκούργος θα είναι αυτοί οι οποίοι αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο των εξελίξεων που θα παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, ο  Ισίδωρος Βρεττάκος αναθέτει το διαζύγιό του στον Λυκούργο κι εκείνος καλεί την Αμαλία για να συζητήσουν.

Την ίδια στιγμή όμως, η Αμαλία προσπαθεί να κερδίσει χρόνο κι επιδιώκει να συναντηθεί με τον Ισίδωρο προκειμένου να τον πείσει να κάνει πίσω στην απόφαση του, αλλά εκείνος την αποφεύγει και δείχνει να είναι ανυποχώρητος.

Από εκεί και πέρα, η Ασπασία και η Ειρήνη τουμπάρουν τον Δημοσθένη κι εκείνος, με τη σειρά του, στέλνει μήνυμα συμφιλίωσης στον Παρασκευά, με σκοπό να γυρίσει στη Μάνη.

Παράλληλα, η Κούλα εξακολουθεί να πολιορκεί τον Κουράκο, ενώ η Αρετή αδημονεί για την έκβαση της οντισιόν ενώ η Ισμήνη βρίσκει τον Κωνσταντίνο και τη γραμματέα του σε τρυφερό τετ-α-τετ και η ζήλια αρχίζει να φουντώνει.

Τέλος, η Νάνσυ (Βαρβάρα Ντέσκα), η κόρη του Τζον, καταφθάνει στη Μάνη.

Δείτε το trailer από το επεισόδιο που θα προβληθεί τη Δευτέρα 17 Ιουνίου στις 21:00:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά η Γη της Ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Το τέλος θα είναι σκληρό- Καταστρέφεται η πιο ευτυχισμένη τους μέρα!

Η Γη της Ελιάς: Η Φιλιώ σε κακή κατάσταση λόγω της κόρης του Τζον!

Η Γη της Ελιάς: Η Κούλα σε ερωτικό αδιέξοδο με τον Κουράκο!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Συνάντηση κόλαση Λυκούργου – Αμαλίας για το διαζύγιο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα