ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΑΔΕ: Σε αυτό το πασίγνωστο κατάστημα ρούχων έβαλε λουκέτο!

Λουκέτο σε πασίγνωστο κατάστημα ρούχων έβαλε η ΑΑΔΕ!
ΑΑΔΕ: Σε αυτό το πασίγνωστο κατάστημα ρούχων έβαλε λουκέτο!

Αντιμέτωπο με λουκέτο αλλά και ένα τσουχτερό πρόστιμο που επέβαλλε η ΑΑΔΕ, βρίσκεται από τη Δευτέρα 17 Ιουνίου πασίγνωστο κατάστημα ρούχων στο κέντρο της Αθήνας.

Πιο συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για το κατάστημα των H&M στο Σύνταγμα που θα παραμείνει κλειστό για τις επόμενες 48ωρες εξαιτίας φορολογικών παραβάσεων.

Έπειτα από τον απαραίτητο έλεγχο που διενήργησαν στο εν λόγω κατάστημα οι άνθρωποι της ΑΑΔΕ, εντοπίστηκε ότι 21.100 αποδείξεις, αξίας 576.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 111.500 ευρώ δεν διαβιβάστηκαν ποτέ.

Μάλιστα, εντοπίστηκαν ακόμη, ταμειακές μηχανές που είχαν σταματήσει τη διασύνδεση τους με την Αρχή για σχεδόν έξι μήνες γεγονός που έγινε αντιληπτό μέσα από το σύστημα ΕΛΕΓΧΟΣlive.

Για τις παραπάνω παραβάσεις, το κατάστημα των H&M καλείται να πληρώσει το χρηματικό πρόστιμο των 56.000 ευρώ!

ΑΑΔΕ: Δείτε τη στιγμή που μπαίνει λουκέτο στο πασίγνωστο κατάστημα ρούχων

@anastasiageorgako8 ❌ΣΟΚ / ΠΡΟΣΤΙΜΟ H&M Greece @H&M ❌ΚΛΕΙΣΤΟ❌ 🙄😯😧 #foryoupage #fyp #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος – Anastasia Georgakopo

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΑΔΕ: Σε αυτό το πασίγνωστο κατάστημα ρούχων έβαλε λουκέτο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.