MEDIA

Ο παράδεισος των κυριών: Η υπόθεση από το τελευταίο επεισόδιο

Διαβάστε όσα θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών».
Ο παράδεισος των κυριών: Η υπόθεση από το τελευταίο επεισόδιο

Λίγα μόλις επεισόδια έμειναν μέχρι ο Παράδεισος των κυριών να ρίξει οριστικά αυλαία ολοκληρώνοντας τον κύκλο του από την ελληνική τηλεόραση έχοντας σημειώσει μεγάλη επιτυχία στην τηλεθέαση στα 2 αυτά χρόνια προβολής του.

Η σειρά του Alpha θα προβάλει το τελευταίο της επεισόδιο στις 24 Ιουνίου. Μέχρι τότε οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Ο Ντίνος και η Αμαλία πρέπει να ξεπεράσουν τα τελευταία τους εμπόδια για να είναι ευτυχισμένοι μαζί. Την ίδια ώρα ο Σίμος βγαίνει εκτός ελέγχου από όσα γίνονται και απειλεί τους πάντες.

Ο γάμος των παιδιών Μεμά- Δάφνης και Βύρωνα- Ζαχαρούλας επισκιάζεται από μία σειρά αναπάντεχων γεγονότων. Ο Σίμος βρίσκεται εκτός ελέγχου γίνεται επικίνδυνος για όλους ακόμα και για τον ίδιο του τον εαυτό. Είναι αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση για τα δεινά του, όμως το μυαλό του είναι μπερδεμένο… που θα τον οδηγήσει άραγε αυτό;

Μετά από μεγάλη πίεση της Μιράντας, η Αμαλία πείθεται να κάνει μία τελευταία προσπάθεια με τον Ντίνο. Θα καταφέρει όμως να τον προλάβει με όλα αυτά που συμβαίνουν; Ο Πάρης βρίσκεται στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή βάζοντας έτσι σε κίνδυνο τη ζωή του.

Ο Χριστόφορος γίνεται μάρτυρας μιας μεγάλης τραγωδίας, όσο η Δωροθέα προσπαθεί απεγνωσμένα να πείσει τον φρουρό να την αφήσει να δει τον γιο της.

Ο παράδεισος των κυριών: Το συγκλονιστικό trailer από τα τελευταία επεισόδια

Διαβάστε επίσης:

Ο παράδεισος των κυριών: Βίκυ Κουλιανού και Τάνια Τρύπη μπαίνουν στο τελευταίο επεισόδιο

Ο παράδεισος των κυριών: Όσα θα δούμε στα τελευταία επεισόδια

Survivor spoiler αποχώρηση 17/6 : Το ΦΑΒΟΡΙ για 2ος μονομάχος!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο παράδεισος των κυριών: Η υπόθεση από το τελευταίο επεισόδιο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα