ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προεδρία Super League: Αν ο Αλαφούζος «βγει» μπροστά, ποιος δεν θα τον ψηφίσει!

Ο Γιάννης Αλαφούζος και η σκέψη να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος της Super League.
Προεδρία Super League: Αν ο Αλαφούζος «βγει» μπροστά, ποιος δεν θα τον ψηφίσει!

Ο Μπέος δήλωσε υποψηφιότητα για την προεδρία της Super League. Θα ασχοληθεί ο Γιάννης Αλαφούζος; Δεν αποκλείεται.

Ο Αχιλλέας Μπέος όχι μόνο δεν έφυγε από το ποδόσφαιρο, αλλά επίσημα πλέον διεκδικεί και την προεδρική καρέκλα της Super League! Θα προκύψει αντίπαλος για τον Δήμαρχο; Θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες. Ο Γιάννης Αλαφούζος το σκέφτεται να θέσει και αυτός υποψηφιότητα! Προφανώς και αν το πράξει, τα δεδομένα θα αλλάξουν. Πολύ δύσκολο να μην εκλεγεί, αφού πρόκειται για έναν ιδιοκτήτη μεγάλης ΠΑΕ, ο οποίος είναι κοινής αποδοχής από όλες τις ομάδες.

Σε μια τέτοια περίπτωση τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ; Δύσκολο να μην ψηφίσει Αλαφούζο με τον οποίο έχει εξαιρετικές σχέσεις και επικοινωνία με πιο πρόσφατη εκείνη για το θέμα του νέου αρχιδιαιτητή. Το ίδιο λογικά θα πράξουν και οι υπόλοιπες ομάδες που είναι στο συγκεκριμένο μπλοκ.

Διόλου απίθανο, αν ο Αλαφούζος αποφασίσει τελικά να ασχοληθεί με τα κοινά της Λίγκας και του συνεταιρισμού να αποσύρει την υποψηφιότητα του ο Μπέος. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει πόσες και ποιες θα είναι τελικά οι υποψηφιότητες για τις εκλογές της Super League.

Nτέρμπι το νέο φορμάτ του πρωταθλήματος!

Για τον τρόπο διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος υπάρχει η πρόταση να αλλάξει το φορμάτ και τα πλέι οφ να γίνουν με τις ομάδες από το 1-4, να γίνει ένα δεύτερο γκρουπ από το 5 μέχρι το 8 που θα διεκδικεί το 5ο ευρωπαϊκό ειστήριο, όταν υπάρχει και από το 9 έως τα 14 να παίζουν πλέι άουτ. Οι ψήφοι δείχνουν μοιρασμένοι και δεν είναι σίγουρο οτι θα περάσει. Ερωτηματικό οι ψήφοι δύο συγκεκριμένων ΠΑΕ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προεδρία Super League: Αν ο Αλαφούζος «βγει» μπροστά, ποιος δεν θα τον ψηφίσει!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!