ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League νέα (17/6): Η μεταγραφική νίκη του Αστέρα Τρίπολης και η νέα κίνηση του ΟΦΗ – Ποιον κρατάει η Καλλιθέα

Ανακοίνωσαν μεταγραφές Αστέρας Τρίπολης και ΟΦΗ, ενώ η Καλλιθέα παλεύει για ανανεώσεις. Όλα τα νέα της ημέρας (17/6) στη Super League.
Super League νέα (17/6): Η μεταγραφική νίκη του Αστέρα Τρίπολης και η νέα κίνηση του ΟΦΗ – Ποιον κρατάει η Καλλιθέα

Super League νέα (17/6): Προχωρούν μεταγραφικά Αστέρας Τρίπολης και ΟΦΗ, ενώ η Καλλιθέα κάνει τις πρώτες της κινήσεις μετά την άνοδο.

Αστέρας Τρίπολης: Ο Άλχο και οι γραφικότητες

Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης και με τη βούλα είναι ο Άλχο επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sportime.gr. Από τις 27 Μαΐου είχαμε αποκαλύψει ότι ο Φινλανδός έχει δεχτεί κρούση από τους Αρκάδες. Κάποιοι, βέβαια, το λάνσαραν ως αποκάλυψη στις 15 Ιουνίου. Ποτέ δεν είναι αργά, σωστά; Κάτι αντίστοιχο έχει γίνει και σε άλλες περιπτώσεις αυτό το καλοκαίρι (πχ Πάμπλο Γκαρσία σε Ατρόμητο). Μάλλον όταν αλλάζει ο μήνας, σβήνει και το κοντέρ για εκείνους. Όσο για τον Άλχο, είχε κρούσεις και από άλλες ομάδες. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και ο Ατρόμητος. Με τους εκπροσώπους του, άλλωστε, υπήρχε δίαυλος επικοινωνίας λόγω και άλλων μεταγραφικών υποθέσεων. Ωστόσο, εδώ και πολύ καιρό  Αστέρας Τρίπολης είχε καταθέσει την καλύτερη πρόταση και στο τέλος τον έπεισε.

ΟΦΗ: Ο Γκονθάλεθ και ο επόμενος

Μετά τον Χατζηθεοδωρίδη ο ΟΦΗ προχώρησε και στη μεταγραφή του Μπόρχα Γκονθάλεθ κλείνοντας έτσι τα κενά που είχε στα άκρα της άμυνάς του. Ο Ισπανός δεξιός μπακ έπαιζε στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Υπάρχει, μάλιστα, συνδετικός κρίκος μεταξύ αυτού και του επόμενου παίκτη που θα ήθελαν οι Κρητικοί να κατηφορίσει στην Κρήτη. Το Sportime.gr αποκάλυψε το ενδιαφέρον των Κρητικών για τον Καραχάλιο. Μία ακόμη είδηση που έπαιξε εκ των υστέρων ως αποκάλυψη αλλού. Ο Καρδιτσιώτης είναι ψημένος και μάλιστα χαρίζει ένα σημαντικό ποσό από τα οφειλόμενα για να γίνει κάτοικος Ηρακλείου, αλλά προς το παρόν ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν είναι ζεστός στην πρόταση που έλαβε. Ιούνιο έχουμε ακόμα, οπότε ο καθένας ζητάει ό,τι θέλει. Όσο περνάει ο καιρός, όμως, τα δεδομένα ίσως αλλάξουν.

Καλλιθέα: Μαρότα και συνεχίζουμε

Δεν έχει ξεκαθαρίσει προς το παρόν η Καλλιθέα σχετικά με το κομμάτι των ανανεώσεων. Επισήμως ο μόνος που έχει δώσει τα χέρια μαζί της είναι ο Λουκίνας. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως παίρνει σειρά ο Μαρότα. Οι επαφές με τον Αργεντινό στόπερ έχουν μπει στην τελική ευθεία. Τέλος, υπάρχει πρόθεση παραμονής και για τον Μανθάτη. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις, αλλά έως εκεί για την ώρα.

Super League νέα (17/6): Αυτά ήταν τα σημαντικότερα νέα της ημέρας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Super League νέα (17/6): Η μεταγραφική νίκη του Αστέρα Τρίπολης και η νέα κίνηση του ΟΦΗ – Ποιον κρατάει η Καλλιθέα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.