ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός : Για Μεϊτέ μπορεί να αρκούν και τα χρήματα του Ιμπόρα…

Το συμβόλαιο του Βιθέντε Ιμπόρα μπορεί να είναι αρκετό για να έρθει ο Σουαλιχό Μεϊτέ στον Ολυμπιακό, αν δεν πάει στον ΠΑΟΚ τελικά…
Ολυμπιακός : Για Μεϊτέ μπορεί να αρκούν και τα χρήματα του Ιμπόρα…

Πολύ σοβαρά εξετάζει το θέμα του Σουαλιχό Μεϊτέ ο Ολυμπιακός. Μάλιστα, το συμβόλαιο που πήρε την περυσινή σεζόν ο Βιθέντε Ιμπόρα μπορεί να είναι αρκετό για να πεισθεί ο μέσος του ΠΑΟΚ να γίνει κάτοικος Πειραιά. Αν συμφωνήσει η Μπενφίκα ασφαλώς.

Στις 23 Μαΐου διαβάσατε από τη στήλη για το ότι ο Ολυμπιακός παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις στο θέμα του Σουαλιχό Μεϊτέ και της πιθανής μετακίνησής του στον ΠΑΟΚ. Οι πρώτες διερευνητικές επαφές έβγαζαν πως οι απαιτήσεις της Μπενφίκα δεν πέφτουν κάτω από τα τέσσερα εκατ. ευρώ της ρήτρας. Πλέον έχει γίνει γνωστό πως η πορτογαλική ομάδα κάνουν κουβέντα σε πιθανή πώληση του παίκτη και στα δύο εκατ. ευρώ.

Ένα ποσό που ακούει (και εύκολα κιόλας) και ο Ολυμπιακός. Το πρόβλημα όπως σας έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό το Sportime έχει να κάνει με το οικονομικό σκέλος. Γι’ αυτό και λέμε πως ο Μεϊτέ θα μείνει δύσκολα στον ΠΑΟΚ, μιας και θέλει να είναι το πιο ακριβό συμβόλαιο στην ομάδα. Και συν τοις άλλοις η αξίωση του είναι για συμβόλαιο τριετούς συνεργασίας. Πάνω από πέντε εκατ. ευρώ στο σύνολο συν το μπόνους υπογραφής.3

Το συμβόλαιο του Ιμπόρα στον Μεϊτέ

Ο Ολυμπιακός έχει εγγυημένη ευρωπαϊκή παρουσία και διαθέσιμα τα χρήματα που παίρνει ο Βιθέντε Ιμπόρα, ο οποίος μάλλον αποχωρεί. Ήτοι 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως καθαρά για τον παίκτη. Ο Μεϊτέ έχει το μέγεθος και τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τη θέση «6».

Επιπρόσθετα, τον έχει δει ιδίοις όμασι, έχει άποψη αλλά ούτως ή άλλως έχει τη λογική της συνεργασίας με το club στις μεταγραφές. Ο παίκτης έχει κάνει κλικ και στην ΑΕΚ, αν όμως ο ΠΑΟΚ όντως δεν εκπληρώσει τις απαιτήσεις του, οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν δεδομένα τη δική τους κίνηση.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός : Για Μεϊτέ μπορεί να αρκούν και τα χρήματα του Ιμπόρα…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.