MEDIA

Survivor 18-6: Στενεύουν τα περιθώρια – Έβγαλαν στον «τάκο» τον Γιώργο Γκιουλέκα

Όλα όσα έγιναν στο χθεσινό (17/6) επεισόδιο του Survivor
Survivor 18-6: Στενεύουν τα περιθώρια – Έβγαλαν στον «τάκο» τον Γιώργο Γκιουλέκα

Survivor 18-6: Καθηλωτικό όπως ακριβώς αναμενόταν ήταν το χθεσινό (17/6) επεισόδιο του Survivor, με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να τα έχει όλα και να σαρώνει την τηλεθέαση της prime time.

Πιο συγκεκριμένα, το τηλεοπτικό κοινό κάθε άλλο παρά παραπονούμενο μπορεί να έμεινε την Δευτέρα 17 Ιουνίου, με το παιχνίδι να συνεχίζεται με μοναδικές μάχες στον στίβο αλλά και μια ακόμα υποψηφιότητα.

Survivor 18-6: Στενεύουν τα περιθώρια – Έβγαλαν στον «τάκο» τον Γιώργο Γκιουλέκα

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή καθώς μέχρι και την αποχώρηση υπήρχαν αρκετά πράγματα άξια σχολιασμού.

Οι παίκτες που έχουν απομείνει στον Άγιο Δομίνικο πλέον αγωνίζονται σε ατομικό επίπεδο για να κερδίσουν μια θέση στον τελικό της Αθήνας, μετρώντας αντίστροφα για να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Η Δώρα ήταν αυτή που βγήκε υποψήφια στο συμβούλιο της Κυριακής, με τον Γιώργο Γκιουλέκα να ρίχνει τα… βέλη του για τη συμπαίκτριά του στις αρχές του επεισοδίου.

Συγκεκριμένα, δήλωσε πως τη θεωρεί υποδεέστερη αγωνιστικά από τους υπόλοιπους παίκτες, ενώ τόνισε πως ακόμα κι αν κερδίσει την ασυλία αυτή τη φορά, θα ψηφιστεί ξανά σύντομα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι πέντε Survivors εναπομείναντες Survivor μπήκαν στο στίβο μάχης για να διεκδικήσουν τη δεύτερη ασυλία και έβαλαν τα δυνατά τους προκειμένου να μην χρειαστεί να παλέψουν για την παραμονή τους.

Αφού πρώτα ο Γιώργος Γκιουλέκας  αποκάλυψε πως ακολουθεί στρατηγική… Champions League, ο Φάνης Μπολέτσης κέρδισε την 2η ασυλία και φόρεσε το κολιέ που τον προστατεύει από την ψηφοφορία.

Στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε στα έπαθλα επικοινωνίας που έχουν κερδίσει και όσα παρατήρησε ο ίδιος μέσα από αυτά.

Με αφορμή αυτή την παρατήρηση ζήτησε από τους παίκτες να μιλήσουν για τη ζωή τους ο καθένας χωριστά, με το Twitter να κάνει «πάρτι».

Από ‘κει και πέρα, ο παίκτης που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους κι αναδείχτηκε υποψήφιος για αποχώρηση ήταν ο Γιώργος Γκιουλέκας.

«Το περίμενα, ήμουν προετοιμασμένος. Το επίπεδο είναι πολύ καλό, σίγουρα υπάρχουν και διαφορές. Τα μαθηματικά δεν βγαίνουν αλλιώς», τόνισε ο παίκτης μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Φυσικά, μέσα από το Sportime μπορείτε να διαβάσετε ήδη ποιος παίκτης κατακτά την 3η και τελευταία ατομική ασυλία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor 18-6: Στενεύουν τα περιθώρια – Έβγαλαν στον «τάκο» τον Γιώργο Γκιουλέκα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα