MEDIA

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Η Άννα ομολογεί ότι έκανε φόνο!

Έρχονται τα πάνω-κάτω στη σειρά «Παγιδευμένοι».
Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Η Άννα ομολογεί ότι έκανε φόνο!

Πολλά έχει ποντάρει στη σειρά «Παγιδευμένοι» ο ΑΝΤ1 και θέλει σίγουρα να τη δει να ανεβαίνει ακόμα περισσότερο στην τηλεθέαση.

Έτσι το κανάλι βρίσκει τρόπους για να… εκτοξεύσει το ενδιαφέρον του κοινού και γι’ αυτό οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Αρχικά θα δούμε ότι η Άννα θα βρεθεί στα χέρια της αστυνομίας, εκεί θα πιαστεί πολύ και θα αναγκαστεί να ομολογήσει τα πάντα.

Ο Ανδρέας την πιέζει πάρα πολύ λίγο πριν την ομολογία της και ξεσπάει πάνω της, αφού δε θα την αφήσει με τίποτα να ξεφύγει, θέλοντας να μάθει ότι εκείνη σκότωσε τον Δημήτρη.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ψάχνει τρόπους να αθωώσει την Άννα ο Αλέκος!

Η Άννα λοιπόν αποκαλύπτει κάτι που κανείς δεν περίμενε. Ομολογεί ότι έχει κάνει φόνο, ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με τον Δημήτρη.

Ωστόσο όλα τα στοιχεία φαίνεται να είναι εναντίον της και την υπεράσπισή της θα αναλάβει ο Αλέκος, για να προσπαθήσει να τη σώσει.

Τέλος, η Άννα θρηνεί για τον θάνατο του Δημήτρη και ο Αλέκος προσπαθεί να βρει τα στοιχεία που θα την αθωώσουν.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις από τη σειρά «Παγιδευμένοι» αλλά και όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

Διαβάστε επίσης:

Φαίη Σκορδά: Έτσι «πετσόκοψε» τον ΑΝΤ1 για τη Μαγγίρα – Στήριξε και τον Γιώργο Λιάγκα

Survivor spoiler αποχώρηση 18/6 : ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτός είναι ο 3ος μονομάχος!

Survivor spoiler 18/6: ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτός κερδίζει την 3η ατομική ασυλία!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Η Άννα ομολογεί ότι έκανε φόνο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα