ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΣ Γιάννινα – Παντελάκης: Το deal για να μείνει ελεύθερος!

Τα μισά από τα 100 χιλιάρικα που είχε στο συμβόλαιο του, χάρισε ο Παντελάκης για να μείνει ελεύθερος.
ΠΑΣ Γιάννινα – Παντελάκης: Το deal για να μείνει ελεύθερος!

Παρελθόν ο Νώντας Παντελάκης από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το ποσό που χάρισε για να μείνει ελεύθερος από τους Ηπειρώτες, ο Έλληνας στόπερ.

Συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο είχε με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Νώντας Παντελάκης, αλλά το πρωί της Τρίτης, ο Κρητικός κεντρικός αμυντικός έλυσε τη συνεργασία του με τους Ηπειρώτες.

Οι ετήσιες απολαβές του στις 100 χιλιάδες ευρώ, ωστόσο από το φετινό του συμβόλαο, ο Έλληνας στόπερ έχει πάρει περίπου τα μισά. Για να μείνει ελεύθερος ο Παντελάκης, χάρισε όλα τα δεδουλευμένα, ένα ποσό που αντιστοιχεί περίπου στα μισά χρήματα του συμβολαίου του.
Κάτι ανάλογο έγινε και με τον Ροσέρο, ο οποίος επίσης είχε να παίρνει ένα ποσό κοντά στις 50 χιλιάδες ευρώ το οποίο… παραγράφτηκε για να μετακομίσει στην Νεκάξα του Μεξικό.

Το ίδιο μοτίβο θα ακολουθήσει η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα και με τους Εραμούσπε, Καραχάλιο και Σόρια στους οποίους επίσης έχει βάλει πωλητήριο. Για τον Καραχάλιο υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΟΦΗ, όπως αποκάλυψε το Sportime αλλά η πρόταση που έχει καταθέσει η κρητική ομάδα δεν ικανοποιεί τους ανθρώπους του ΠΑΣ.

Πάντως η πρόθεση της διοίκησης του Άγιαξ της Ηπείρου να… ξεφορτωθεί και τα τρία συμβόλαια τα οποία είναι πλέον και τα μεγαλύτερα στην ομάδα, μαζί με εκείνο του Κόντε είναι ξεκάθαρη.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΣ Γιάννινα – Παντελάκης: Το deal για να μείνει ελεύθερος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.