ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League νέα (18/6): Ψώνια από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό ο Ατρόμητος – Ενισχύεται ο Βόλος και «ζωντανεύει» ο Παναιτωλικός

Προχώρησαν σε μεταγραφές Ατρόμητος και Βόλος, υπάρχει ζωή στον Παναιτωλικό. Όλα τα νέα της ημέρας (18/6) στη Super League.
Super League νέα (18/6): Ψώνια από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό ο Ατρόμητος – Ενισχύεται ο Βόλος και «ζωντανεύει» ο Παναιτωλικός

Super League νέα (18/6): Ο Ατρόμητος συνεχίζει σε ρυθμό μεταγραφών, ο Βόλος έκανε σεφτέ και ο Παναιτωλικός ανεβάζει στροφές.

Ατρόμητος: Ο Ουεντραόγκο και οι επόμενοι

Σε μία ακόμη μεταγραφή προχώρησε ο Ατρόμητος. Από τις 19 Μαΐου είχε αποκαλύψει το Sportime.gr πως ο Πάμπλο Γκαρσία θέλει μαζί του τον Ουεντραόγκο στο Περιστέρι, ενώ στις 6 Ιουνίου αναφέραμε πως προχωράει η μεταγραφή και τα σχετικά ρεπορτάζ βγήκαν στο 100%. Δεν σταματούν εδώ οι Περιστεριώτες. Έχουν χτυπήσει την πόρτα του ΠΑΟΚ και για άλλους παίκτες έστω και εάν δεν θα τους πάρουν όλους. Κάποια «άκυρα» είναι δεδομένα. Κάτι αντίστοιχο έχουν κάνει και με τον Ολυμπιακό. Μόνο που εκεί το ξεσκαρτάρισμα θα αργήσει κάπως. Γι’ αυτό και τηρούν στάση αναμονής περιμένοντας τι θα προκύψει. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στον Αγκιμπού Καμαρά.

Βόλος: Σμέουλερς ο πρώτος

Τα προηγούμενα χρόνια τέτοια εποχή είχε ήδη κάνει τις πρώτες του μεταγραφές ο Βόλος. Αυτή τη φορά άργησε, αλλά η παρθενική προσθήκη είναι γεγονός. Το Sportime.gr αποκάλυψε την περίπτωση του Ίαν Σμέουλερς και ο Ολλανδός αριστερός μπακ θα είναι κάτοικος της πρωτεύουσας της Μαγνησίας για την επόμενη διετία. Στην Εξέλσιορ έπαιζε τη σεζόν που μας πέρασε. Πρόθεση του κλαμπ να κλείσει τουλάχιστον άλλη μία μεταγραφή άμεσα με τις επαφές να έχουν μπει στην τελική ευθεία.

Παναιτωλικός: Τον βρήκε

Έχει αργήσει υπερβολικά. Στο κομμάτι των ανανεώσεων έχει αποτύχει με πολλούς παίκτες, ενώ μεταγραφή δεν έχει κάνει έως τώρα ο Παναιτωλικός. Παράδειγμα προς αποφυγή είναι ο σχεδιασμός του. Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως λίγες μέρες πριν υψηλόβαθμο στέλεχος έκανε ταξίδι στο εξωτερικό. Ενδεχομένως από αυτό να προέκυψε και η πρώτη μεταγραφή. Ο στόχος έχει εντοπιστεί, οι επαφές είναι σε εξέλιξη και ίσως έχουμε εντός των επόμενων ημερών deal. Ο λόγος για τη θέση του αριστερού μπακ, εκεί που το πρόβλημα είναι μεγάλο μετά τη μεταγραφή του Χαζηθεοδωρίδη στον ΟΦΗ και την άρνηση του Τορεχόν να παραμείνει.

Super League νέα (18/6): Αυτά ήταν τα σημαντικότερα νέα της ημέρας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Super League νέα (18/6): Ψώνια από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό ο Ατρόμητος – Ενισχύεται ο Βόλος και «ζωντανεύει» ο Παναιτωλικός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.