ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός : Ο Έβανς διώχνει τον Γκος…

Κοντά στο να πάρει την απόφαση και να αποκτήσει τον Κίναν Έβανς είναι ο Ολυμπιακός. Τι σημαίνει αυτό για τον Γκος
Ολυμπιακός : Ο Έβανς διώχνει τον Γκος…

Αναφέραμε την Δευτέρα (18/6) πως ο Ολυμπιακός δεν έχει απορρίψει την περίπτωση του Κίναν Έβανς, παρά τον τραυματισμό του. Πλέον είναι κοντά στο ενεργοποιήσει τη συμφωνία με τον παίκτη της Ζαλγκίρις. Τι σημαίνει αυτό για τον Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος.

Δεν είναι τυχαίο το ενδιαφέρον της Παρτιζάν για τον Γκος και το timing το οποίο γράφτηκε. Από αυτό βέβαια, μέχρι να λέμε πως ο Γκος είναι στον αέρα και το μέλλον του στον Ολυμπιακό είναι αβέβαιο, υπάρχει απόσταση. Διότι, ο Αμερικανός παίκτης δεν έχει βγει… στη σέντρα από κανέναν στον οργανισμό και δεν πρόκειται ο Γιώργος Μπαρτζώκας να το κάνει. Τουλάχιστον η τελευταία επίθεση με τον Παναθηναϊκό δεν θα είναι η αιτία.

Τα ζητήματα και οι όποιοι προβληματισμοί έχει ο Ολυμπιακός με τον Γκος έχουν να κάνουν με τους συχνούς τραυματισμούς του. Αν μάλιστα έρθει και ο Έβανς στο ρόστερ θα υπάρχουν δύο παίκτες με «βαρύ» ιατρικό ιστορικό. Σκοπός του Γιώργου Μπαρτζώκα πάντως είναι να στηρίξει τον παίκτη του και να τον κρατήσει στο ρόστερ. Αυτό δεν θα αλλάξει εύκολα. Αλλά με πιο μικρό ρόλο ασφαλώς.

Πάντως, αν ζητήσει ο ίδιος ή Παρτιζάν δώσει κάποιο αντίτιμο για τον Γκος, ίσως να μπει σε συζήτηση ο Ολυμπιακός. Μην ξεχνάμε πως έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο ο παίκτης. Η απόφαση όμως του Ολυμπιακού είναι δεδομένη και συγκεκριμένη. Αυτή είναι να αποκτηθούν ακόμα δύο παίκτες στα guard.

Αν όλα πάνε καλά, ο Ντόρσεϊ θα είναι ο ένας στη θέση του Κάνααν. Ο άλλος θα είναι παίκτης σκόρερ στον άσο. Αυτό είναι το πλάνο και το «θέλω» του Ολυμπιακού. Αν συμφωνήσει μάλιστα ο Έβανς στα νέα οικονομικά δεδομένα που θα του προτείνει η ομάδα του Πειραιά, τότε θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών και θα πιάσει λιμάνι.

Έτσι, ο Ολυμπιακός θα έχει μια έξτρα λύση μέσα στη σεζόν, μετά την αλλαγή του έτους και έναν παίκτη επένδυση για το 2025. Τότε, το καλοκαίρι, τελειώνει και το συμβόλαιο του Γκος. Ο τελευταίος, με τον ερχομό του Έβανς, θα αποχωρήσει. Αν όχι τώρα, στο τέλος του συμβολαίου του.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Ο Έβανς έρχεται, ο «μοιραίος» Γκος φεύγει;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός : Ο Έβανς διώχνει τον Γκος…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Απόστολος Γεωργιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.