ENGINE POWER

Τραγωδία ένας Εννιάχρονος αναβάτης πέθανε μετά από ατύχημα

εννιάχρονος αναβάτης πέθανε : Ο εννιάχρονος υποψήφιος Lorenzo Somaschini, εννέα ετών, πέθανε μετά από πτώση την Παρασκευή στη Βραζιλία
Τραγωδία ένας Εννιάχρονος αναβάτης πέθανε μετά από ατύχημα

Εννιάχρονος αναβάτης πέθανε Ο Lorenzo Somaschini, ένας εννιάχρονος αναβάτης, πέθανε τραγικά μετά από ατύχημα.

Το νεαρό ταλέντο πέθανε δυστυχώς τη Δευτέρα μετά από συντριβή στη Βραζιλία την περασμένη Παρασκευή.

Το πρωτάθλημα Superbike της Βραζιλίας επιβεβαίωσε την είδηση ​​«με μεγάλη θλίψη και θλίψη».

Ο Lorenzo Somaschini γεννήθηκε στο Rosario της Αργεντινής στις 17 Ιουλίου 2014. Όταν ήταν μόλις τεσσάρων ετών, ο πατέρας του του χάρισε μια μίνι μοτοσυκλέτα και από εκείνη τη στιγμή ανέπτυξε μεγάλο πάθος για τις μοτοσυκλέτες. Μάλιστα από πολύ μικρός έπαιρνε μέρος σε αγώνες της κατηγορίας του. Κάποτε, το αγοράκι είπε: « Το όνειρό μου είναι να φτάσω στο MotoGP και θέλω να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής » .

Ο εννιάχρονος αναβάτης, από την Αργεντινή, αγωνιζόταν στο Honda Junior Cup στο Interlagos.

Έπεσε στη γωνία Pinheirinho την Παρασκευή και νοσηλεύτηκε επί τόπου από την ιατρική ομάδα, πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Albert Einstein στο Σάο Πάολο.

tragodia-kathos-enas-enniachronos-ipopsifios-petheni-meta-apo-atichima-sti-vrazilia

Ήταν ένας εξαιρετικά ταλαντούχος υποψήφιος που ονειρευόταν να γίνει πρωταθλητής MotoGP.

Ο προπονητής του, Ντιέγκο Πιερλουίτζι, δημοσίευσε ένα αφιέρωμα: «Με ραγισμένη καρδιά και πεταμένη την ψυχή μου πρέπει να σας αποχαιρετήσω.

«Θα μου λείψεις τόσο πολύ Lolito. Σε ευχαριστώ που με άφησες να γίνω μέρος του ονείρου σου. Αναπαύσου εν ειρήνη πρωταθλητή.»

Οι σκέψεις όλων στο Crash είναι με την οικογένεια και τους αγαπημένους του Lorenzo Somaschini.

Εννιάχρονος αναβάτης πέθανε: Τραγωδία στον κόσμο των κινητήρων. Ο Lorenzo Somaschini, ένας 9χρονος αναβάτης μωρών, πέθανε σε ατύχημα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα Superbike στη βραζιλιάνικη πίστα του Interlagos .

Το παιδί, με καταγωγή από το Ροζάριο της Αργεντινής, συμμετείχε στο Junior Cup, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Superbike Brasil, στην κατηγορία που απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους από 8 έως 18 ετών. Κατά τη διάρκεια των πρώτων ελεύθερων προπονήσεων, στην έξοδο του Pinheirinho, μια ιστορική καμπύλη στην πίστα που φιλοξενεί επίσης το GP της Formula 1, ο Somaschini έπεσε και χτύπησε βίαια το κεφάλι του στη συντριβή .

Την Παρασκευή πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και εισήχθη στο Albert Einstein στο Σάο Πάολο, όπου δυστυχώς δεν τα κατάφερε και πέθανε τη νύχτα μεταξύ Δευτέρας και Τρίτης .

Θεωρούμενος ως υπόσχεση της αργεντίνικης μοτοσικλέτας, ο Somaschini – γεννημένος στις 17 Ιουλίου 2014 στο Rosario – ονειρευόταν το MotoGP και αγωνίστηκε από την ηλικία των 4 ετών.

«Όλα τα μέλη της ομάδας SuperBike Brasil είναι συγκλονισμένα από αυτό που συνέβη και εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια και τους φίλους του Lorenzo», ανέφερε ένα μήνυμα από τους διοργανωτές.

Το ατύχημα άνοιξε ξανά τη συζήτηση σχετικά με την ασφάλεια στους αγώνες νέων και αν τέτοια μικρά παιδιά πρέπει να αγωνίζονται σε αυτά τα αθλήματα υψηλής ταχύτητας.

Δες πρώτος όλη την επικαιρότητα της μηχανοκίνησης στο Engine Power

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραγωδία ένας Εννιάχρονος αναβάτης πέθανε μετά από ατύχημα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!