ΜΠΑΣΚΕΤ

Δεν χαλάει του Λορέντζο Μπράουν στον Παναθηναϊκό!

Μοιάζει δύσκολο να μην δούμε τον Λορέντζο Μπράουν στα πράσινα. Ο Παναθηναϊκός «παίζει» μπάλα μόνος του και θα τον αποκτήσει.
Δεν χαλάει του Λορέντζο Μπράουν στον Παναθηναϊκό!

Ο Λορέντζο Μπράουν την επόμενη σεζόν θα είναι στον Παναθηναϊκό. Θα πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω για να αλλάξει αυτή η μετακίνηση, μιας και οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν έχουν αντίπαλο αυτή τη στιγμή.

Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά στον Λορέντζο Μπράουν. Ο παίκτης ενημέρωσε τη Μακάμπι ότι θέλει να αποχωρήσει, αλλά δεν είναι ελεύθερος. Οι Ισραηλινοί δείχνουν κατανόηση στους παίκτες που επιθυμούν να αποχωρήσουν, λόγω της κατάστασης στη χώρα. Δεν στέκονται εμπόδιο, αλλά δεν θα τον αφήσουν και ελεύθερο.

Αυτός ήταν ο λόγος που αποχώρησε και η Ρεάλ από τη διεκδίκησή του. Διότι, η αρχική της ενημέρωση (από την πλευρά του Λορέντζο Μπράουν) ήταν πως θα λύσει το συμβόλαιό του και θα αποκτηθεί. Τελικά αυτό δεν συνέβη, ο Παναθηναϊκός είναι σε ανοικτή γραμμή να ικανοποιήσει τις όποιες απαιτήσεις της πρωταθλήτριας Ισραήλ και να πάρει τον παίκτη.

Κι από τη στιγμή που η Ρεάλ είναι εκτός, δεν υπάρχει και άλλη ομάδα στη διεκδίκησή του. Τουλάχιστον μια ομάδα που να τον ενδιαφέρει να γίνει μέλος της. Επιπρόσθετα, δεν προκύπτει από όσα μαθαίνουμε επίσης και ενδιαφέρον από πλευράς Ολυμπιακού.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, πως για την επόμενη διετία ο Λορέντζο Μπράουν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό την καριέρα του…

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δεν χαλάει του Λορέντζο Μπράουν στον Παναθηναϊκό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.