ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρωτίστως τα χρήματα είναι το θέμα Φορτούνη και Ολυμπιακού για το νέο συμβόλαιο

Στο οικονομικό σκέλος θα κριθεί κατά πολύ μεγάλο ποσοστό η ανανέωση του Κώστα Φορτούνη στον Ολυμπιακού. Θα παίξουν ρόλο τα χρήματα…
Πρωτίστως τα χρήματα είναι το θέμα Φορτούνη και Ολυμπιακού για το νέο συμβόλαιο

ιότΣτα πόσα χρήματα θα προτείνει ο Ολυμπιακός στον Κώστα Φορτούνη θα κριθεί εν πολλοίς η ανανέωσή του. Για την ακρίβεια, το πόσο γρήγορα θα τελειώσει το θέμα. Διότι, η σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη παίζει ρόλο. Επιπρόσθετα, η επιθυμία του παίκτη. Στο κάδρο είναι όμως και το οικονομικό.

Διαβάζω δεξιά κι αριστερά για τις εξελίξεις με την υπόθεση του Κώστα Φορτούνη και την ανανέωσή του με τον Ολυμπιακό. Έχουμε αναφέρει πολλές φορές από τη στήλη πως δεν είναι δημοσιογραφική. Τα νέα από την πιάτσα των agents λέμε και θα λέμε. Στα δημοσιογραφικά στέκια λέγεται πως δεν είναι οικονομικό το θέμα.

Στα… δικά μας πάλι, λέμε πως μόνο οικονομικό είναι το θέμα. Προσέξτε: Δεν βγαίνω στην κόντρα. Υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο (αυτό έλειπε) του παίκτη με την ομάδα. Δέκα χρόνια είναι εκεί άλλωστε, ευρωπαϊκό πήρε, όλα τα έκανε. Επιπρόσθετα, η επιθυμία του είναι να κλείσει εκεί την καριέρα του.

Το κρατάμε αυτό και προχωράμε.

Τα χρήματα που ψάχνει ο Κώστας Φορτούνης…

Ο Κώστας Φορτούνης στα 31 του θέλει ένα τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο με αρκετά χρήματα. Τη στιγμή που οι περισσότεροι από τους πρωταγωνιστές της κατάκτησης του Conference League ζητούν πολλά εκατ. ευρώ από την ομάδα του Πειραιά, μια γερή οικονομική ανταμοιβή είναι το ζητούμενο και για τον αρχηγό των «ερυθρολεύκων». Ας μην ξεχνάμε πως επί της ουσίας ανανέωσε για μία σεζόν χωρίς να πάρει έξτρα χρήματα.

Σε άλλη ομάδα στην Ελλάδα δεν θέλει να πάει. Το παράθυρο για να αγωνιστεί σε μια ομάδα από τα μεγάλα πρωταθλήματα έχει κλείσει. Με άλλα λόγια, Τουρκία και λοιπές ανατολικές χώρες όπως η Σαουδική Αραβία είναι το μόνο δέλεαρ, αλλά δεν είναι και προτεραιότητά του. Διότι, το θέμα είναι οικονομικό και αγωνιστικό όμως. Με ένα συμβόλαιο 1,5 -1,8 εκατ. ευρώ ετησίως, θα υπογράψει χωρίς να ακούσει τίποτε άλλο.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρωτίστως τα χρήματα είναι το θέμα Φορτούνη και Ολυμπιακού για το νέο συμβόλαιο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.