MEDIA

Survivor 19-6: Τα πάντα για το τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας της χρονιάς – Τι άλλο έδειξε το trailer!

Άκρως συγκινητικό και το αποψινό επεισόδιο του Survivor!
Survivor 19-6: Τα πάντα για το τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας της χρονιάς – Τι άλλο έδειξε το trailer!

Survivor 19-6: Στην τελική ευθεία έχει μπει για τα καλά το Survivor, αφού ήδη έχουμε τους δύο φιναλίστ του τελικού.

Όπως είδαμε στο επεισόδιο της Τρίτης, η Δώρα, ο Ντάνιελ και ο Γιώργος Γκιουλέκας, θα παλέψουμε για μία θέση στον τελικό.

Την ίδια ώρα που ο Φάνης και η Κατερίνα Δαλάκα, ήδη έχουν πάρει το εισιτήριο για να διεκδικήσουν το τεράστιο έπαθλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ωστόσο πριν φτάσουμε εκεί, θα πρέπει απόψε να δούμε και το τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας της χρονιάς, που θα συγκινήσει.

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχεται τους παίκτες και τους αποκαλύπτει τα όσα θα ζήσει η ομάδα που θα κερδίσει, σκορπώντας σε όλους δάκρυα.

Survivor 19-6: Τα πάντα για το έπαθλο επικοινωνίας!

Έτσι λίγο πριν την τελευταία μονομαχία και την επιστροφή στην Ελλάδα, οι παίκτες θα παλέψουν για το έπαθλο επικοινωνίας.

Οι μάχες είναι πολύ σκληρές και όπως αναφέρει και ο παρουσιαστής του Survivor, πρόκειται για το τελευταίο ομαδικό αγώνισμα που θα δούμε τους παίκτες.

Φυσικά κανείς δε θέλει να ηττηθεί, αφού μία επαφή με τα αγαπημένα του πρόσωπα, όποια και αν είναι αυτή, δίνει τεράστια ψυχολογία, σε ένα τόσο σημαντικό και κρίσιμο σημείο.

Εμείς με τη σειρά μας, σας έχουμε αποκαλύψει την ομάδα που είναι το μεγάλο φαβορί να πάρει τη νίκη και το έπαθλο.

Δείτε το trailer του Survivor:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor 19-6: Τα πάντα για το τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας της χρονιάς – Τι άλλο έδειξε το trailer!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα