ΜΠΑΣΚΕΤ

Προαναγγελία Μπράουν έκανε ο Γιαννακόπουλος – Ζεσταίνει τον κόσμο για ακόμα μία «βόμβα»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε ότι ο Λορέντζο Μπράουν θα φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.
Προαναγγελία Μπράουν έκανε ο Γιαννακόπουλος – Ζεσταίνει τον κόσμο για ακόμα μία «βόμβα»

Άμεσα το Sportime επιβεβαίωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που προανήγγειλε την προσθήκη του Λορέντζο Μπράουν στον Παναθηναϊκό.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ανέβασε ένα Instagram story στο οποίο έπιασε… κουβέντα με την αγαπημένη του γάτα, λέγοντας της:

«Καλημέρα Free. Ήρθε ο καφές ο δικός μου και υπέγραψε και ο καφές ο δικός σου (σ.σ.: Δηλαδή ο Μπράουν).

Ο Παναθηναϊκός με την κίνηση αυτή προσθέτει ακόμα ένα πολύ δυνατό όπλο στους γκαρντ του, που και πασάρει και μπορεί να σκοράρει και θα πάρει τη θέση του Λούκα Βιλντόσα.

Ωστόσο ο ηγέτης της «πράσινης» ΚΑΕ, δεν έμεινε εκεί και έδωσε λίγο ακόμα… ψωμάκι στον κόσμο της ομάδας.

Ρίχνει «βόμβα» ο Γιαννακόπουλος!

Ο Λορέντζο Μπράουν λοιπόν φαίνεται ότι είναι μόνο η αρχή, αφού… τρέχει για ακόμα μία μεταγραφή που θα ταράξει τα νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Συγκεκριμένα, στα stories του πρόσθεσε ακόμα ένα, που μιλάει και πάλι με τη γάτα του, στην οποία λέει και πάλι: «Free, με Μπράουν και με τον άλλο που έχουμε πει παίρνουμε την Euroleague αήττητοι; Τι πιστεύεις;».

Μένει να δούμε ποιον παίκτη εννοεί τελικά, αλλά καλά θα κάνουν οι οπαδοί του «τριφυλλιού» να ετοιμάζονται για ένα δυνατό καλοκαίρι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προαναγγελία Μπράουν έκανε ο Γιαννακόπουλος – Ζεσταίνει τον κόσμο για ακόμα μία «βόμβα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.