MEDIA

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Ο Επιφάνειος ομολογεί πως σκότωσε των Γιωργίκη

Όλες οι εξελίξεις από το Προξενιό της Ιουλίας καθώς αποκαλύπτεται ο φονιάς του Γιωργίκη.
Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Ο Επιφάνειος ομολογεί πως σκότωσε των Γιωργίκη

Το προξενιό της Ιουλίας συγκλονίζει στα επόμενα επεισόδια καθώς ο φόνος του Γιωργίκη θα φέρει τα άνω κάτω στην ιστορία. H αποκάλυψη μάλιστα του ποιος είναι ο πραγματικός φονιάς του θα σοκάρει.

Η σειρά του Alpha καθηλώνει καθημερινά πετυχαίνοντας υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες στη συνέχεια. Πως θα καταλήξει όμως ο Επιφάνειος στη θέση που κανείς δεν περίμενε;

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Ο Επιφάνειος σκοτώνει τον Γιωργίκη

Στα τελευταία επεισόδια της σειράς τα οποία θα προβληθούν στις 2 και 3 Ιουλίου αναμένεται να γίνουν όλες οι αποκαλύψεις για το φονικό του Γιωργίκη.

Μπορεί η Ιουλία να κρατείται ως η κύρια ύποπτη για το φόνο του άντρα της όμως δεν είναι η μόνη στο στόχαστρο. Καθώς η κοπέλα παραμένει σιωπηλή στο κρατητήριο ο Κωστής συνεχίζει της έρευνές του.

Ένα από τα άτομα που υποπτεύεται είναι και ο Γρηγόρης ο οποίος είναι επίσης εξαφανισμένος προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στην οικογένειά του.

Ενώ γίνονται όμως όλα αυτά ο Επιφάνειος είναι αυτός που θα προβεί σε μια κίνηση που κανείς δεν περιμένει. Ο μοναχός πήγε από την αρχή κόντρα στον Προβιό και στήριξε την Ιουλία. Έτσι, πηγαίνει βρίσκει τον αρχηγό της χωροφυλακής και παραδίδεται ομολογώντας ότι αυτός σκότωσε τον Γιωργίκη.

Μάλιστα την κρίσιμη αυτή τη στιγμή δίπλα στον Στασινόπουλο βρίσκεται και η Στάσα η οποία σοκάρεται το ίδιο. Ο Επιφάνειος κρατείται και αμέσως ξεκινάει η ανάκρισή του. Τότε αυτός φέρνει στην επιφάνεια άγνωστες πληροφορίες για τη σχέση του με τον Προβιό.

Για τη ακρίβεια αποκαλύπτει ότι είναι ο εραστής της Ευγενίας και ο άντρας της Χάδως που εξαφανίστηκε όταν δέχτηκε απειλές για τη ζωή του. Ο Κωστής του κάνει μια σειρά από ερωτήσεις για να καταλάβει αν ήταν αυτός που μαχαίρωσε τον Γιωργίκη αλλά τα ερωτήματα παραμένουν…

Διαβάστε επίσης:

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: O Ζαφείρης ολοκληρώνει τον κύκλο αίματος!

Το προξενιό της Ιουλίας: Παίρνει την κόρη της αγκαλιά μετά από 4 χρόνια

Survivor 19-6: Τα πάντα για το τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας της χρονιάς – Τι άλλο έδειξε το trailer!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Ο Επιφάνειος ομολογεί πως σκότωσε των Γιωργίκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα