MEDIA

Ο παράδεισος των κυριών: Αυτό είναι το καθηλωτικό τέλος της σειράς

Αυτά θα δούμε στο μεγάλο φινάλε της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών».
Ο παράδεισος των κυριών: Αυτό είναι το καθηλωτικό τέλος της σειράς

Στις 24 Ιουνίου προβάλει το τελευταίο του επεισόδιο ο Παράδεισος των κυριών. Η σειρά του Alpha που καθήλωσε για 2 χρόνια σαρώνοντας την τηλεθέαση στην ώρα προβολής της ρίχνει οριστικά αυλαία με τον πιο συγκλονιστικό τρόπο.

Το μεγάλο φινάλε αναμένεται να είναι γεμάτο συγκινήσεις αλλά και ανατροπές. Αρχικά, η ιστορία του Σίμου και της Βικτώριας θα ολοκληρωθεί με τον πιο τραγικό τρόπο.

O Σίμος το σκάει από τη φυλακή και προσπαθεί να σταματήσει την Αμαλία με τον Ντίνο. Την απειλεί μάλιστα με όπλο μόνο που η σφαίρα βρίσκει τον Πάρη ο οποίος προσπαθεί να την προστατέψει. Ο Σίμος συνεχίζει σε έξαλλη κατάσταση πηγαίνοντας προς τις φυλακές που κρατείται η Βικτώρια. Φτάνοντας πυροβολεί τους φρουρούς και στη συνέχεια έρχεται αντιμέτωπος με τη μητέρα του που του κατέστρεψε τη ζωή. Ο Σίμος την σκοτώνει και στη συνέχεια στρέφει το όπλο πάνω του και αυτοκτονεί.

Στο μεταξύ μετά από παρότρυνση της Μιράντας η Αμαλία πηγαίνει στο αεροδρόμιο να βρει τον Ντίνο ο οποίος θέλει να φύγει Αμερική. Τι κι αν εκείνη τον παρακαλεί να μείνει μαζί της εκείνος δεν αλλάζει γνώμη. Πιστεύει ότι έχει προκαλέσει πολύ πόνο τόσο στην ίδια όσο και στην Μιράντα.

Ο Ντίνος φεύγει και η Αμαλία γίνεται ράκος. Σύντομα όμως μαθαίνει σοκαρισμένη ότι είναι έγκυος στο παιδί του. Ακόμη όμως όλοι θα μάθουν ότι πριν ο Ντίνος φύγει άφησε τον Παράδεισο των κυριών στη Μιράντα και την Αμαλία.

Ο καιρός περνάει και η Αμαλία δεν έχει καμία επαφή με τον Ντίνο. Τα χρόνια περνούν και φτάνουμε στο 2024. Η Αμαλία μαθαίνει από την τηλεόραση ότι ο Ντίνος έχασε τη ζωή του και δακρύζει…

Ο παράδεισος των κυριών: Δείτε όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης

Διαβάστε επίσης:

Ο παράδεισος των κυριών: Η υπόθεση από το τελευταίο επεισόδιο

Τέλος η Κατερίνα Δαλάκα από το Survivor ή μήπως όχι;

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Η Άννα ομολογεί ότι έκανε φόνο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο παράδεισος των κυριών: Αυτό είναι το καθηλωτικό τέλος της σειράς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα