ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλαφούζος για Ιωαννίδη: Με τόσα τον πουλάει!

Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι ξεκάθαρος για τον Φώτη Ιωαννίδη. Μόνο με τόσα θα πει το «ναι» στην πώληση του Έλληνα φορ!
Αλαφούζος για Ιωαννίδη: Με τόσα τον πουλάει!

Ο Αλαφούζος έχει… κουραστεί να απορρίπτει προτάσεις για τον Ιωαννίδη. Μόνο με τέτοιο ποσό θα τον πουλήσει!

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας μάλλον το εμπέδωσε οτι δεν έχει καμία τύχη να αγοράσει τον Φώτη Ιωαννίδη και σιγά – σιγά μετά από την υπερβολική σιγουριά που έβγαζαν τα ΜΜΕ της εκεί χώρας, έχουν αρχίσει να το γυρίζουν. Kαι η Μπολόνια είναι πολύ μακριά από τα θέλω του Παναθηναϊκού.

Το Sportime έχει γράψει οτι ο Αλαφούζος δεν τον πουλάει και όταν απορρίπτει προτάσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ, προφανώς και έχει μαζί του και τον ποδοσφαιριστή ο οποίος όπως επίσης έχουμε γράψει δεν ψήνεται να φύγει από τον Παναθηναϊκό. Εκτός εάν…
Τελευταία πρόταση που ήρθε στον Παναθηναϊκό και η μεγαλύτερη μέχρι στιγμής είναι η βελτιωμένη της Ίπσουιτς ύψους 25 εκ. ευρώ η οποία επίσης απορρίφθηκε!

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχοντας συμφωνήσει με τον Ιωαννίδη για νέο συμβόλαιο με πολύ υψηλότερες αποδοχές από εκείνες που περιλαμβάνονται στο τρέχον συμβόλαιο, είναι ξεκάθαρος προς όλους τους ενδιαφερόμενους και όλους τους κοντινούς του συνεργάτες.
«Δεν τον πουλάω. Η ομάδα θα χτιστεί πάνω στον Φώτη. Μόνο αν έρθει πρόταση πάνω από 35 εκ. ευρώ θα μπω στην διαδικασία να το σκεφτώ και να την συζητήσω».

Ενδιαφέρον για τον φορ του Παναθηναϊκού και από ομάδα της Bundesliga η οποία ρώτησε για τον Ιωαννίδη, ωστόσο στο άκουσμα του ποσού που διατίθεται να προσφέρει, η απάντηση ήταν ξεκάθαρη. «Μην μπείτε καν στον κόπο να την καταθέσετε επίσημα»!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αλαφούζος για Ιωαννίδη: Με τόσα τον πουλάει!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!