ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Υποχωρούν τα μελτέμια, παραμένει ο κίνδυνος πυρκαγιάς, λέει ο Αρνιακός (vid)

Παραμένει ο κίνδυνος για φωτιές τις επόμενες ημέρες, παρά το γεγονός ότι η ένταση των ανέμων μειώνεται, σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό.
Καιρός: Υποχωρούν τα μελτέμια, παραμένει ο κίνδυνος πυρκαγιάς, λέει ο Αρνιακός (vid)

Καιρός: Υποχωρούν από απόψε (19/6) τα μελτέμια στα 5-6 μποφόρ, ωστόσο όπως τονίζει ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1, Τάσος Αρνιακός τονίζει ότι ο κίνδυνος για πυρκαγιές, παραμένει αρκετά υψηλός.

Καιρός: Τα καιρικά φαινόμενα για το επόμενο 4ημερο και του Αγίου Πνεύματος

Πέμπτη 20/6

Γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στα πελάγη τοπικά 7 και στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο έως 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει τους 36 με 38, στα ηπειρωτικά τοπικά τους 39 με 40 βαθμούς και στην ανατολική νησιωτική χώρα τους 33 με 36 βαθμούς Κελσίου.

Παρασκευή 21/6

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 με 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει τους 36 με 38 και κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 39 βαθμούς και στην ανατολική νησιωτική χώρα τους 32 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Σάββατο 22/6

Γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5, στα πελάγη τοπικά 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει τους 35 με 37 βαθμούς, κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 38 με 39 και στην ανατολική νησιωτική χώρα τους 32 με 34 βαθμούς Κελσίου.

Κυριακή 23/6

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά, κυρίως ορεινά, με πιθανότητα για τοπικές βροχές ή όμβρους.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5, στα πελάγη τοπικά 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Δευτέρα 24/6 (Αγίου Πνεύματος)

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες στα δυτικά και κεντρικά ηπειρωτικά, κυρίως ορεινά, με τοπικές βροχές ή όμβρους και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα βορειοδυτικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός: Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Τάσο Αρνιακό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός: Υποχωρούν τα μελτέμια, παραμένει ο κίνδυνος πυρκαγιάς, λέει ο Αρνιακός (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.