ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League νέα (19/6): Ο κινητικός Ατρόμητος, ο επόμενος στον Πανσερραϊκό και ο Λεβαδειακός που τελειώνει με προπονητή!

Ο non stop Aτρόμητος, ο Πανσερραϊκός που ετοιμάζει την επόμενη του κίνηση και ο Λεβαδειακός που ακόμα δεν έχει προπονητή!
Super League νέα (19/6): Ο κινητικός Ατρόμητος, ο επόμενος στον Πανσερραϊκό και ο Λεβαδειακός που τελειώνει με προπονητή!

Super League νέα (19/6): Οι υπό προϋποθέσεις επόμενη κίνηση που θα κάνει ο Ατρόμητος, ο Πανσερραϊκός που κλείνει εξτρέμ και ο Λεβαδειακός που δεν βιάζεται για προπονητή.

Ατρόμητος: Ο Τζαβέλλας και ο αντί – Αθανασίου!

Τελικά ο Γιώργος Τζαβέλλας δεν θα συνεχίσει στον Ατρόμητο, αφού αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τους Περιστεριώτες που δεν.. κόβουν μεταγραφικά. Ήδη η ομάδα των Δυτικών προαστίων, η πιο… δραστήρια μέχρι στιγμής στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, έχει ανακοινώσει Φαν Βέερτ, Καρλίτος, Χουτεσιώτη, Κοσέλεφ, Ουεντραόγκο και έπεται και συνέχεια. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία θα κινηθεί και για αριστερό μπακ. Σε περίπτωση που πουληθεί τελικά ο Αθανασίου στον Ολυμπιακό, ο Πέδρο Τορεχόν που έμεινε ελεύθερος από τον Παναιτωλικό και έχει προταθεί, είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει στον Ουρουγουανό προπονητή.

Πανσερραϊκός: Τον ήθελαν τρεις τον κλείνουν τα «Λιοντάρια»!

Επίσης δραστήριος μεταγραφικά ο Πανσερραϊκός. Την αρχή στα «Λιοντάρια» έκανε ο Μίλος Ντέλετιτς που επιστρέφει Ελλάδα, ενώ για λογαριασμό των «Λιονταριών» επαναπατρίστηκε και ο Δημήτρης Χαντάκιας. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με ξένο εξτρέμ ο οποίος την χρονιά που μας πέρασε αγωνιζόταν σε ελληνικό σύλλογο πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, προσελκύοντας το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Super League. Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον εξτρέμ, σειρά θα πάρει ο αντικαταστάτης του Πηλέα που θα συνεχίσει στην Κύπρο και στην Πάφο, αλλά και ο αντικαταστάτης του Χοβάν. Ο Πανσερραϊκός έχει λοκάρει δύο περιπτώσεις τερματοφυλάκων από το… πάνω ράφι, με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία οτι με μια εκ των δύο θα υπάρξει συμφωνία το επόμενο διάστημα. Δεδομένη η κίνηση και για αμυντικό μέσο.

Λεβαδειακός: Η μόνη ομάδα χωρίς προπονητή!

Ο Λεβαδειακός είναι η μόνη ομάδα της Super League που δεν έχει προπονητή. Μετά το διαζύγιο με Οφρυδόπουλο, οι Βοιωτοί διαβάζουν βιογραφικά τεχνικών. Από Ελλάδα, Παπαδόπουλος και Ανιγκό στη λίστα. Παράλληλα και κάποιες περιπτώσεις από το εξωτερικό στη λίστα. Πρόθεση της διοίκησης να έχει τελειώσει το θέμα του κόουτς μέχρι το αργότερο, τέλος της εβδομάδας. Σειρά θα πάρουν οι μεταγραφές. Επί του παρόντος έχουν αποκτηθεί ποδοσφαιριστές Super League 2 και ανακοινώθηκε και η ανανέωση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Γκροφ που έκανε πολύ καλή χρονιά.

Super League νέα (19/6): Αυτά ήταν τα σημαντικότερα νέα της ημέρας.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Super League νέα (19/6): Ο κινητικός Ατρόμητος, ο επόμενος στον Πανσερραϊκό και ο Λεβαδειακός που τελειώνει με προπονητή!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!