ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιώργος Χαραλαμπόγλου : Ο Ολυμπιακός τον έστειλε Ουτρέχτη για να τον πάρει πίσω

Ο Γιώργος Χαραλαμπόγλου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ουτρέχτη. Ο Ολυμπιακός δεν άφησε ένα ταλέντο να πάει χαμένο.
Γιώργος Χαραλαμπόγλου : Ο Ολυμπιακός τον έστειλε Ουτρέχτη για να τον πάρει πίσω

«Φονιάς» είναι ο Γιώργος Χαραλαμπόγλου στις μικρές ομάδες του Ολυμπιακού. Αυτό είδε και η Ουτρέχτη και τον υπέγραψε για τρία χρόνια. Η ομάδα του Πειραιά έχει καλύψει τα νώτα της αν θελήσει να τον πάρει πίσω.

Ο Γιώργος Χαραλαμπόγλου μόνο την περυσινή σεζόν βρήκε 18 γκολ και επτά ασίστ στην Κ19 του Ολυμπιακού. Δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο Youth League, γι’ αυτό και δεν τον είδαμε στη μεγάλη επιτυχία των νεαρών «ερυθρολεύκων». Φανταστείτε να ήταν κι αυτός στο ρόστερ της ομάδας του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου.

Η νέα σεζόν δεν θα βρει τον Ολυμπιακό να έχει τον Ολυμπιακό Β. Έχουμε αναφέρει πολλάκις πως η συγκεκριμένη εξέλιξη έχει επιφέρει έναν προβληματισμό στις τάξεις του οργανισμού. Διότι, πολλοί είναι οι παίκτες που μπορούν να παίξουν σε πιο υψηλό επίπεδο από τις Κ της ομάδας του Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός έχει τον Χαράλαμπο Κωστούλα έτοιμο για την πρώτη ομάδα. Με άλλα λόγια, ο Χαραλαμπόγλου έπρεπε να πάει αλλού για να βρει χρόνο συμμετοχής. Η Ουτρέχτη είναι ιδανική περίπτωση. Στην ολλανδική ομάδα πήγε με κανονική μεταγραφή και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Τα νώτα του Ολυμπιακού είναι καλυμμένα όμως. Ο παίκτης κατά το 25% ανήκει στον Ολυμπιακό. Μάλλον για να το γράψουμε πιο σωστά, το ποσοστό μεταπώλησης του Ολυμπιακού είναι στο 25% από το πρώτο ευρώ. Επιπρόσθετα, ο Ολυμπιακός διατηρεί το δικαίωμα να ματσάρει την ίδια προσφορά που θα συμφωνήσει η Ουτρέχτη με άλλη ομάδα και να πάρει τον παίκτη πίσω.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιώργος Χαραλαμπόγλου : Ο Ολυμπιακός τον έστειλε Ουτρέχτη για να τον πάρει πίσω», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…