ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά στη Βάρης-Κορωπίου: Πότε θα δοθεί στη δημοσιότητα το βίντεο με τον εμπρηστή (vid)

Πότε θα δείξει το βίντεο με τον εμπρηστή ο Βασίλης Κικίλιας.
Φωτιά στη Βάρης-Κορωπίου:  Πότε θα δοθεί στη δημοσιότητα το βίντεο με τον εμπρηστή (vid)

Φωτιά στη Βάρης-Κορωπίου: Ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας θα δώσει στη δημοσιότητα το βίντεο με τον εμπρηστή  μόλις δώσει το πράσινο φως η αστυνομία.

Στο βίντεο, το οποίο έχει τραβηχτεί από κάμερα καταστήματος, δείχνει τον φερόμενο δράστη να βάζει τη φωτιά, και σε άλλο βίντεο να τρέχει μετά τη φωτιά, ενώ βρέθηκαν και το μπιτόνι και τα στουπιά με τα οποία μπήκε η πυρκαγιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Action 24, στόχων των αρχών είναι ο εμπρηστής, -εφόσον συλληφθεί- είναι να αντιμετωπίσει τις νέες ποινές όπως τις προβλέπει ο νέος νόμος που άλλαξε και θεωρεί τον εμπρησμό κακούργημα.

Φωτιά στη Βάρης-Κορωπίου: Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά στη Βάρης-Κορωπίου: Πότε θα δοθεί στη δημοσιότητα το βίντεο με τον εμπρηστή (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.