ΠΑΟΚ

Ο Εκόνγκ που κάτι ψάχνει στον ΠΑΟΚ και η πίστη του Λουτσέσκου για Κεντζιόρα

Κάτι ψάχνει ο Εκόνγκ - Πίστη από τον Λουτσέσκου για την παραμονή του Κεντζιόρα στον ΠΑΟΚ
Ο Εκόνγκ που κάτι ψάχνει στον ΠΑΟΚ και η πίστη του Λουτσέσκου για Κεντζιόρα

Ημέρα επιστροφής στο γήπεδο είναι η Πέμπτη (20/6) για τον ΠΑΟΚ, που τρέχει παράλληλα τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν, με την αμυντική γραμμή να απασχολεί. Εκόνγκ και Κεντζιόρα στο προσκήνιο.

Μετά και την ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Μιχαηλίδη μέχρι το καλοκαίρι του 2027, οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να συμπληρώσουν άμεσα το παζλ των σέντερ μπακ.

Ο Εκόνγκ που κάτι ψάχνει στον ΠΑΟΚ

Μια υπόθεση που αναμένεται να απασχολήσει τον δικέφαλο του βορρά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι και αυτή του Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportime, ο Αφρικανός στόπερ φαίνεται πως ψάχνεται… και το μέλλον του στην Τούμπα κάθε άλλο παρά σίγουρο μπορεί να θεωρείται.

Πιο συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του 30χρονου κεντρικού αμυντικού, φαίνεται πως έχει χτυπήσει αρκετές πόρτες σε συλλόγους της Σαουδικής Αραβίας (για πιθανό ενδιαφέρον είχε κάνει λόγο προ ολίγων μηνών και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο), αναζητώντας ένα εγγυημένο οικονομικά μέλλον για τον πελάτη του.

Προς το παρόν κάτι χειροπιαστό δεν έχει προκύψει αλλά είναι ενδεικτικό της διάθεσης του MVP του πρόσφατου Κόπα Άφρικα και αρχηγού της Εθνικής Νιγηρίας.

Η πίστη του Λουτσέσκου για την παραμονή του Κεντζιόρα

Την ίδια στιγμή, προτεραιότητα όσον αφορά την αμυντική γραμμή, έχει δοθεί στην παραμονή του Τόμας Κεντζιόρα. Ενός παίκτη που μαζί με τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, αποτέλεσαν τους πυλώνες της ασπρόμαυρης άμυνας.

Τα δεδομένα σε αυτή την υπόθεση είναι ξεκάθαρα και όπως έχετε ήδη διαβάσει από το Sportime, μοναδικό εμπόδιο για να παραμείνει ο Πολωνός, κάτοικος Θεσσαλονίκης, είναι η Ντιναμό Κιέβου.

ΠΑΟΚ και Κεντζιόρα έχουν ταύτιση απόψεων για ένα νέο συμβόλαιο συνεργασίας ανάμεσα τους, όμως οι Ουκρανοί έως τώρα έχουν οικονομικές απαιτήσεις που δεν συνάδουν με τις οφειλές προς το πρόσωπο του παίκτη (περί των 200.000 ευρώ).

Ο δικέφαλος φαίνεται πως έχει πετάξει το μπαλάκι στην πλευρά του ποδοσφαιριστή ενώ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου κατά τη χθεσινή (19/6) επιστροφή του στην Ελλάδα, τόνισε τόσο τη σημασία του να μείνει ο Κεντζιόρα όσο και την πίστη του πως αυτό θα συμβεί μέχρι την αναχώρηση των ασπρόμαυρων για την Ολλανδία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Εκόνγκ που κάτι ψάχνει στον ΠΑΟΚ και η πίστη του Λουτσέσκου για Κεντζιόρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.