ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Euro 2024: Αυτοί είναι οι παίκτες με τις περισσότερες συμμετοχές – Ζαλίζει η λίστα!

Υπόκλιση στους παίκτες με τις περισσότερες συμμετοχές σε τελικές φάσεις Euro, αυξάνοντας το ρεκόρ τους στο Euro 2024.
Euro 2024: Αυτοί είναι οι παίκτες με τις περισσότερες συμμετοχές – Ζαλίζει η λίστα!

Πραγματικά τρομακτικά ρεκόρ έχουν κάνει συγκεκριμένοι παίκτες στο Euro 2024 και αναμένεται να… σπάσουν ακόμα περισσότερα.

Ας μιλήσουμε όμως για κάποιο, που πολύ δύσκολα θα… σπάσει στο μέλλον, αφού ο Κριστιάνο Ρονάλντο το έκανε σχεδόν άπιαστο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας που μας εμφάνισε το Transfermarkt, που αφορά τους παίκτες με τις περισσότερες συμμετοχές σε τελικές φάσεις Euro.

Με την παρουσία του στο Euro 2024, τις αύξησε στις 6 και πίσω του βρίσκονται ο Λούκα Μόντριτς αλλά και ο συμπαίκτης του ο Πέπε, που είναι και με τη… βούλα ο γηραιότερος που έχει αγωνιστεί σε Euro, που έχουν 5 συμμετοχές.

Στις 4 συμμετοχές έχουμε αρκετό… κόσμο, που βέβαια πλέον έχουν σταματήσει το ποδόσφαιρο, αλλά αποτελούν θρύλους του αθλήματος.

Η λίστα αρχίζει από τον Λόταρ Ματέους, ενώ ακολουθούν ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, ο Τζιόρτζιο Κιελίνι, ο Λιλιάν Τουράμ και ο Βαν Ντε Σαρ.

Euro 2024: Δείτε τη λίστα με τις περισσότερες συμμετοχές!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Euro 2024: Αυτοί είναι οι παίκτες με τις περισσότερες συμμετοχές – Ζαλίζει η λίστα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.