MEDIA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Στο νοσοκομείο ο Στάθης μετά από τροχαίο

Οι εξελίξεις που έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «η γη της ελιάς»
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Στο νοσοκομείο ο Στάθης μετά από τροχαίο

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η γη της ελιάς συνεχίζει να σαρώνει καθημερινά την τηλεθέαση παρότι βρίσκεται αισίως στην τρίτη χρονιά προβολής της με τα επόμενα επεισόδια να συναρπάζουν.

Συγκεκριμένα, στη σειρά του Mega που έχει τρελάνει την prime time θα δούμε πάρα πολλά, εκεί όπου θα δούμε τον Στάθη Καπερνάρο να βιώνει δύσκολες στιγμές.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Στο νοσοκομείο ο Στάθης μετά από τροχαίο

Στη συνέχεια της ιστορίας από τη Μάνη,  θα έρθουν τα πάνω κάτω για ένα από πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια με τις εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στάθης Καπερνάρος και η Ιουλία Βρεττάκου θα βρεθούν για ακόμη μια φορά αντιμέτωποι με νέες φουρτούνες που μοιάζουν ικανές να τους ρημάξουν.

Αφού πρώτα ο νεογέννητος γιος του ζευγαριού αρρωσταίνει ξαφνικά πολύ βαριά ένα νέο ισχυρό πλήγμα αναμένεται να δεχθεί το εν λόγω ζευγάρι.

Μόλις μαθαίνει την είδηση για το παιδί τους, ο Στάθης παίρνει άμεσα το αυτοκίνητο με σκοπό να επιστρέψει από την Αρεόπολη πίσω στην Αθήνα.

Για κακή του τύχη όμως, χάνει τον έλεγχο και λαμβάνει μέρος σε ένα τροχαίο ατύχημα που θα τον στείλει στο νοσοκομείο με τη ζωή του να διατρέχει μεγάλο κίνδυνο.

Ακόμη μια μεγάλη δυσκολία θα ξεπροβάλει για την Ιουλία που δεν ξέρει πως να αντιδράσει σε αυτή τη νέα εξέλιξη.

Δείτε το trailer από το επεισόδιο που θα προβληθεί την Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 21:00:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά η Γη της Ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Το τέλος θα είναι σκληρό- Καταστρέφεται η πιο ευτυχισμένη τους μέρα!

Η Γη της Ελιάς: Η Αμαλία κάνει κακό στη μικρή Αγγελική

Η Γη της Ελιάς: Η Φιλιώ σε κακή κατάσταση λόγω της κόρης του Τζον!

Η Γη της Ελιάς: Η Κούλα σε ερωτικό αδιέξοδο με τον Κουράκο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Στο νοσοκομείο ο Στάθης μετά από τροχαίο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα