ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: H Πόρτο είπε πόσα λεφτά θέλει για τον Κάρμο και αυτό δεν είναι καλό για τον Ολυμπιακό

Ουσιαστικά οι Πορτογάλοι δίνουν σε... προσφορά τον Κάρμο.
Ολυμπιακός: H Πόρτο είπε πόσα λεφτά θέλει για τον Κάρμο και αυτό δεν είναι καλό για τον Ολυμπιακό

Η Πόρτο ενημέρωσε τις Γουλβς και Λέστερ, ότι η τιμή για τη μεταγραφή του Νταβίντ Κάρμο είναι στα 18 εκατ. ευρώ.

Ουσιαστικά οι Πορτογάλοι δίνουν ως προσφορά για την μεταγραφή του Κάρμο το ίδιο ποσό με αυτό της οψιόν του Κάρμο από τον Ολυμπιακό (σ.σ. στα 17 εκατ. ευρώ η οψιον).

Το ποσό των 18 εκατ. ευρώ που θέλει η Πόρτο είναι βατό για ομάδες της Premier League, όμως ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κάνει τον παίκτη δικό του, συνεχίζοντας τις διαπραγματεύσεις με τους «Δράκους».

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να δώσει 17 εκατ. ευρώ, μπορεί όμως να δώσει ένα ποσό χαμηότερο, αγοράζοντας μέρος των δικαιωμάτων του Κάρμο, έχοντάς τον άλλον ένα χρόνο να αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα ως δανεικός.

Σε κάθε περίπτωση, οι τελευταίες διαρροές που βγαίνουν από την Πόρτο είναι πως αφού ο παίκτης δεν θέλει να παίξει στην ομάδα, καλό είναι να φύγει με μεταγραφή, όμως αν δεν πληρώσει ο Ολυμπιακός την οψιόν του οφείλει να γυρίσει στην Πόρτο, για την προετοιμασία της ομάδας.

Διαβάστε επίσης:

Ο Τάκης Τσουκαλάς αποχαιρέτισε τον Γιώργο Μασούρα από τον Ολυμπιακό (vid)

Γιώργος Χαραλαμπόγλου : Ο Ολυμπιακός τον έστειλε Ουτρέχτη για να τον πάρει πίσω

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: H Πόρτο είπε πόσα λεφτά θέλει για τον Κάρμο και αυτό δεν είναι καλό για τον Ολυμπιακό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.