ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ηλιόπουλος για Λιβάι Γκαρσία: Ο παίκτης είναι για να μείνει – Αν κρίνουμε πως πρέπει να φύγει θα φύγει

Ο Μάριος Ηλιόπουλος μίλησε για την πιθανή πώληση του Λιβάι Γκαρσία τη φετινή μεταγραφική περίοδο.
Ηλιόπουλος για Λιβάι Γκαρσία: Ο παίκτης είναι για να μείνει – Αν κρίνουμε πως πρέπει να φύγει θα φύγει

Ο Μάριος Ηλιόπουλος έδωσε την πρώτη του συνέντευξη ως πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ και το ενδιαφέρον ήταν τεράστιο για όλα όσα είχε να πει, ιδιαίτερα μετά από όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα.

Ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ είχε πολλά να πει και πολλά να ερωτηθεί από τους δημοσιογράφους. Ένα από τα κύρια θέματα που ξεκαθάρισε βέβαια ήταν η σχέση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την οποία πολλά ειπώθηκαν. Όπως ανέφερε όμως ο ίδιος, ο Μαρινάκης ήταν στενός του φίλος πριν 30 χρόνια. Τα τελευταία 20 χρόνια όμως έχουν διαφορετικές πορείες. Μάλιστα δεν έκρυψε ότι ο αδερφός του είναι Ολυμπιακός.

Σε ότι αφορά τώρα τις μεταγραφές της ΑΕΚ, ο Μάριος Ηλιόπουλος ξεκαθάρισε πως ασχολείται από την πρώτη στιγμή με το θέμα και το μόνο σίγουρο είναι πως αυτές θα γίνουν.

Ταυτόχρονα, τόνισε πως ο Λιβάι Γκαρσία είναι ένας παίκτης που αυτή τη στιγμή υπολογίζεται κανονικά από την ομάδα. Ωστόσο σημείωσε πως δεν μπορεί να δώσει υποσχέσεις και ότι αν υπάρξει μεγάλη πρόταση θα την εξετάσουν.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Όσο για τον Γκαρσία. Είναι ένας παικταράς που αν κρίνουμε πως αυτός ο παίκτης πρέπει να φύγει σε ένα ποσό που θα πάρει η ΑΕΚ δε θα φύγει. Δεν μπορώ να δώσω υποσχέσεις φλούδες. Σας λέω ποια είναι η πραγματικότητα. Αυτή τη στιγμή ο παίκτης είναι για να μείνει. Αν αύριο έρθει κάποια μεγάλη πρόταση και κρίνουμε με τον Ματίας ότι αυτά τα λεφτά θα πάνε αλλού θα κάνουμε αυτός που θα πει ο Ματίας.»

Μάριος Ηλιόπουλος: Δε θα επιβάλλω στον Αλμέιδα ποιους παίκτες να διαλέξει

Στη συνέχεια ο Ηλιόπουλος απάντησε σε άλλα ερωτήματα των δημοσιογράφων ενώ μίλησε και για το τι θέλει να κάνει στις πρώτες 100 ημέρες και την επιθυμία του να δει Έλληνες παίκτες στην ΑΕΚ:

«Είπα ότι δεν θα επιβάλλω στον Αλμέιδα ποιους παίκτες θα επιλέξει. Εγώ σας μίλησα για το όραμά μου και αυτό που επιθυμώ εγώ. Αυτό που ονειρεύομαι, γιατί η Ελλάδα έχει πολλά ταλέντα και πρέπει να τα αναδείξουμε. Όσον αφορά τις 100 μέρες, έχετε δει καμιά κυβέρνηση να κάνει αυτά που λέει; Δεν είναι καλύτερα μετά από 100 ή 150 μέρες να κάνουμε μια δεύτερη συνέντευξη για να δούμε τι έγινε και τι δεν έγινε; Και τότε να είστε και καυστικοί. Ήρθα για να πρωταγωνιστήσουμε, ήρθα για τίτλους».

Για τα πλάνα να κάνει δικό του ένα κανάλι και τι θα κάνει με την έκταση του μπρετάνια που έχει αγοράσει:

«Όνειρο μου είναι να μπορώ να προσφέρω σε αυτή τη χώρα κάτι που έχει ουσία. Δεν μπορώ να πω πως είναι στόχος μου ένα κανάλι. Δεν μπορώ να πω και όχι. Το μπρετάνια πράγματι έχει αποκτηθεί. Το έχουμε δώσει σε μια σοβαρή ομάδα και θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο».

Αν μπορεί να εγγυηθεί τη διαφύλαξη των συμφερόντων της ΑΕΚ:

«Δεν είχατε τη δυνατότητα να με γνωρίσετε το 1991 που με δύο μικρά πλοία πολεμούσα ένα καρτέλ. Εμάς μας ενδιαφέρουν οι τίτλοι. Μην ξεχάσετε πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης με αποκάλεσε προστάτη. Πρέπει να αξιοποιήσω όσα είπε για μένα και να του δείξω στην πράξη πως ναι μεν η ΑΕΚ έχει φάει τρικλοποδιές αλλά αν κάποιος ανοίξει το λάκο τότε μπορεί να πέσει μέσα ο ίδιος».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηλιόπουλος για Λιβάι Γκαρσία: Ο παίκτης είναι για να μείνει – Αν κρίνουμε πως πρέπει να φύγει θα φύγει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.