ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Euro 2024: Σοκ στο τέλος για τη Σλοβενία – Ζωντανοί οι Σέρβοι

Χαμός στον 3ο όμιλο του Euro 2024 μετά το ισόπαλο 1-1 της Σλοβενίας με τη Σερβία.
Euro 2024: Σοκ στο τέλος για τη Σλοβενία – Ζωντανοί οι Σέρβοι

Αίμα και άμμος ο 3ος όμιλος του Euro 2024! Χαμός μετά το ισόπαλο 1-1 ανάμεσα σε Σλοβενία και Σερβία δεδομένης και της ισοπαλίας της πρώτης με τη Δανία στην πρεμιέρα.

Οι Σλοβένοι για δεύτερο ματς ήταν αρκετά καλοί και αυτή τη φορά έπρεπε να πανηγυρίσουν και το τρίποντο. Έφτασαν πολύ κοντά και ουσιαστικά στην τελευταία φάση του αγώνα την πάτησαν.

«Χρυσή» η ισοφάριση για τους Σέρβους, καθώς έτσι μένουν στο κόλπο. Ειδικά εάν η Αγγλία νικήσει τους Δανούς, ο αγώνας ανάμεσα σε Σερβία και Δανία την τελευταία αγωνιστική θα μοιάζει με τελικός πρόκρισης στην επόμενη φάση του Euro 2024.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και θα μπορούσε να έχει περισσότερα γκολ. Οι Σλοβένοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκειά του και είχαν δοκάρι στο 38′ με τον Έλσνικ. Ο Σπόραρ δεν μπήκε στην πορεία της μπάλας στην επαναφορά και ο Σέσκο που το έκανε, αστόχησε.

Είχαν τις φάσεις τους και οι Σέρβοι με τους Βλάχοβιτς και Μίτροβιτς, αλλά ο Όμπλακ φώναξε παρών όποτε έπρεπε. Το ίδιο έγινε και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο Μίτροβιτς συνέχισε να φτάνει σε τελικές, αλλά στο 69′ ήταν η Σλοβενία αυτή που έκανε το 1-0 με τον Κάρνιτσνικ μετά από παλιά του Έλσνικ στο δεύτερο δοκάρι. Το ματς άνοιξε, η Σλοβενία δεν έφτασε στο 2-0, αν και μπορούσε, ενώ και η Σερβία είχε δοκάρι στο 72′ για την ισοφάριση. Τελικά την πέτυχε στο 90’+5  με κεφαλιά του Γιόβιτς.

ΣΛΟΒΕΝΙΑ (Ματίας Κεκ): Όμπλακ, Κάρνιτσνικ, Ντρκούσιτς, Μπίγιολ, Γιάνζα, Στογιάνοβιτς (76′ Βέρμπιτς), Τσέριν, Έλσνικ (90’+1′ Μπρεκάλο), Μλάκαρ (64′ Στάνκοβιτς), Σπόραρ, Σέσκο (76′ Βιπότνικ).

ΣΕΡΒΙΑ (Ντράγκαν Στοΐκοβιτς): Ραΐκοβιτς, Βελίκοβιτς, Μιλένκοβιτς, Πάβλοβιτς, Ζίβκοβιτς (82′ Μπιρμάντσεβιτς), Ίλιτς, Λούκιτς (64′ Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς), Μλαντένοβιτς (46′ Γκατσίνοβιτς), Τάντιτς (82′ Σάμαρτζιτς), Βλάχοβιτς (64′ Γιόβιτς), Μίτροβιτς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Euro 2024: Σοκ στο τέλος για τη Σλοβενία – Ζωντανοί οι Σέρβοι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.