ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φάκελος στόπερ Ολυμπιακού: Στον αέρα Βέζο, Μπιανκόν και Ντόι – Δύσκολο του Ντράγκοβιτς

Φάκελος στόπερ Ολυμπιακού ανοίγει και μπορεί να φέρει έως και τρεις αποχωρήσεις. Χλωμό να γίνει του Ντράγκοβιτς.
Φάκελος στόπερ Ολυμπιακού: Στον αέρα Βέζο, Μπιανκόν και Ντόι – Δύσκολο του Ντράγκοβιτς

Φάκελος στόπερ Ολυμπιακού: Μεγάλο θέμα είναι η αλήθεια. Βέζο, Μπιανκόν και Ντόι δεν έχουν σίγουρη τη θέση τους. Ο Κάρμο θέλει να μείνει, το παλεύει η ομάδα του Πειραιά. Δύσκολη προσθήκη του Ντράγκοβιτς.

Φάκελος στόπερ Ολυμπιακού. Ας τον ανοίξουμε, έχοντας πιάσει μεμονωμένα κάποια κομμάτια. Το μόνο που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι το εξής: Ρέτσος και Αμπι έχουν σίγουρη τη θέση τους στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ο ακραιφνής πόθος που έχουν άπαντες στον Ολυμπιακό. Από αυτόν αρχίζει και τελειώνει η κουβέντα. Η υπόθεση δεν είναι απλή, αλλά η αισιοδοξία διάχυτη.

Το πλάνο είναι δίπλα στους δύο σίγουρους, να υπάρχει και ο Κάρμο. Από εκεί και πέρα όλα ανοικτά. Ο Βέζο δεν κάνει στον Μεντιλίμπαρ. Του το έδειξε με τα ελάχιστα λεπτά συμμετοχής που πήρε. Ο Μπιανκόν δεν μοιάζει σίγουρος επίσης. Το μέλλον του Γάλλου στόπερ, μάλλον θα εξαρτηθεί από το τι θα γίνει με τον Ανδρέα Ντόι. Διότι, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός κάνει έχει μόνο ένα χρόνο συμβολαίου ακόμα και πέραση σε ομάδες του εξωτερικού.

Από το Sportime έχετε διαβάσει πως για τον Ντόι είναι καλοκαίρι απόφασης αυτό που διανύουμε. Όχι μόνο για τον Ντόι θα πούμε. Ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει αποφάσεις επίσης. Διότι, ο παίκτης πρέπει να ανανεώσει, ή να παραχωρηθεί. Ακόμα καλύτερα να ανανεώσει και αν δοθεί δανεικός, αλλά σε ομάδα εξωτερικού.

Επιπρόσθετα, στο ρόστερ τη νέα σεζόν ίσως να βρει θέση και ο Κουτσίδης. Έστω και σαν νούμερο… 6, πρέπει να είναι από τους παίκτες που θα πάρουν παιχνίδια. Ο Ισίδωρος Κουτσίδης είναι από αυτούς που ξεχώρισαν στο Youth League και θα πάρει ευκαιρίες.

Και πέρα από όσους υπάρχουν, από το ρεπορτάζ προκύπτει πως ψάχνει και έναν κεντρικό ακόμη ο Ολυμπιακός. Ο Ντράγκοβιτς πάντως είναι δύσκολο να έρθει στον Πειραιά. Έχει πάρει απόφαση να επιστρέψει στην Αούστρια Βιέννης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φάκελος στόπερ Ολυμπιακού: Στον αέρα Βέζο, Μπιανκόν και Ντόι – Δύσκολο του Ντράγκοβιτς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…