ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι θα γίνει με τους Έλληνες στον Ολυμπιακό;

Προχωράει ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον Ολυμπιακό, αλλά υπάρχει ένα μόνο ζήτημα: Τι θα γίνει με τους Έλληνες και το ελληνικό στοιχείο γενικότερο;
Τι θα γίνει με τους Έλληνες στον Ολυμπιακό;

Το ελληνικό στοιχείο εξασθενεί στον Ολυμπιακό. Αυτό δείχνουν οι ενδείξεις έως τώρα. Έχουν δρόμο οι μεταγραφές ακόμα και το καλοκαίρι ασφαλώς. Αλλά σε πρώτη φάση η ομάδα του Πειραιά δείχνει πως θα έχει λιγότερους Έλληνες.

Δεν πάει άσχημο ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον Ολυμπιακό. Με δεδομένο ότι δεν έχει λόγο να βιαστεί τρομερά. Αν και από τη στήλη διαβάσατε την ανάγκη για πέντε μεταγραφές… χθες.

Όπου «χθες» εννοούμε μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας. Οι περιπτώσεις των δανεικών με οψιόν αφοράς «δουλεύονται» και πάνε καλά. Ο Μάρκο Στάμενιτς είναι σχεδόν «τελειωμένη» υπόθεση, ο Κοστίνια είναι παίκτης του Ολυμπιακού, του Ελ Κααμπί πάει καλά… Καταλάβατε. Προχωράει το πράγμα. Μόνο ένα ζήτημα είναι που πρέπει να προβληματίζει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Αν τους προβληματίζει.

Το ελληνικό στοιχείο αδυνατίζει στην ομάδα του Πειραιά. Ο Τζολάκης ανανέωσε μεν, αλλά ο Μασούρας αποχωρεί. Πλέον είναι δεδομένο. Δύσκολη είναι η παραμονή του Αλεξανδρόπουλου επίσης. Όλα αυτά την ώρα που δεν έχει επιτευχθεί ακόμα συμφωνία με τον Κώστα Φορτούνη. Αν και με τον αρχηγό του Ολυμπιακού θα βρεθεί μια άκρη πιθανότατα. Υπάρχει και ο Ντόι βέβαια.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός δεν αποκλείεται να φέρει και πρόταση το καλοκαίρι όμως. Τα παιδιά που θα έρθουν από την Κ19 και ο Αποστολόπουλος θα είναι η ένεση του ελληνικού στοιχείου στον Ολυμπιακό. Αλλά σε κομβικό ρόλο μόνο οι Φορτούνης, Ρέτσος και Τζολάκης…

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τι θα γίνει με τους Έλληνες στον Ολυμπιακό;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.