ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός με υψηλές θερμοκρασίες και ανέμους το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, λέει ο Τάσος Αρνιακός

Ο Τάσος Αρνιακός, για τις καιρικές συνθήκες του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος.
Καιρός με υψηλές θερμοκρασίες και ανέμους το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, λέει ο Τάσος Αρνιακός

Καιρός: Ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1, Τάσος Αρνιακός στο δελτίο καιρού για τις καιρικές συνθήκες του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος. Υψηλές θερμοκρασίες, βοριάδες, και ξηρασία και συνθέτουν ένα «καυτό» σκηνικό που μας κρατάει σε επιφυλακή.

Τουλάχιστον από την Κυριακή και μετά σιγά σιγά η ένταση των ανέμων θα μειωθεί στα 5-6 μποφόρ και αργότερα στα 4 με 5.

Η πρόγνωση του καιρού για το Σάββατο 22/6: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και πιθανώς στα ορεινά της Μακεδονίας και της Ηπείρου να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα και θα φτάσει τους 35 με 37 βαθμούς, κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 38 με 39, τοπικά στα δυτικά και νότια τους 40 βαθμούς και στην ανατολική νησιωτική χώρα τους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Αίθριος.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: Από 25 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και τα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν κατά τόπους στα ορεινά.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση του καιρού την Κυριακή 23/6: Γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, κυρίως ορεινά, όπου πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο και τοπικά στο βόρειο Ιόνιο 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 35 με 37 βαθμούς και κατά τόπους τους 38 με 39 και πιθανόν στα νότια τους 40 βαθμούς, ενώ στη νησιωτική χώρα τους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση του καιρού για τη Δευτέρα 24/6: Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες στα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, κυρίως ορεινά, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι και πιθανώς να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 35 με 38 και κατά τόπους τους 39 με 40 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 32 με 35 βαθμούς και μόνο στη νότια Κρήτη θα φτάσει κατά τόπους τους 36 με 38 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Η πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Η πρόγνωση του καιρού για το Σάββατο (22/6) ειδικότερα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός με υψηλές θερμοκρασίες και ανέμους το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, λέει ο Τάσος Αρνιακός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.