X-RAY ROOM

Ισχύει 100% η πρόταση Μαρινάκη για το 50% του μπασκετικού Ολυμπιακού – Τραυματίας ο Σλούκας, αλλά…

Ακτίνες X-Ray από το Sportime και για το μπάσκετ. Το ενδιαφέρον Μαρινάκη για το μπάσκετ του Ολυμπιακού και ο Σλούκας.
Ακτίνες X-Ray από το Sportime και για το μπάσκετ. Το ενδιαφέρον Μαρινάκη για το μπάσκετ του Ολυμπιακού και ο Σλούκας.

Το ζητήσατε, θα το έχετε. Δεν είναι φήμη του ενδιαφέρον της οικογένειας Μαρινάκη για τον μπασκετικό Ολυμπιακό. Ισχύει η πρόταση που ακούγεται στο 100%, αν και μιλάμε για το… 50%. Τι έχει συμβεί με τον τραυματισμό του Κώστα Σλούκα.

Ακτίνες X-Ray και για το μπάσκετ. Δεν περνάμε μόνο το ποδόσφαιρο από κόσκινο. Κάθε άλλο. Το μπάσκετ έχει περίοπτη θέση στην ατζέντα. Πολλώ δε μάλλον όταν οι οχλήσεις είναι από το χώρο του ποδοσφαίρου. Διότι, αυτό ισχύει. Τουλάχιστον στην περίπτωση του μπασκετικού Ολυμπιακού.

Ας μπούμε κατευθείαν στο θέμα. Η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο ΣΕΦ για τον 4ο τελικό, παρέα με τον γιο του Μιλτιάδη, δεν ήταν τυχαία. Ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού έχει αποδείξει πολλάκις πως το ενδιαφέρον του για όλα τα τμήματα των «ερυθρολεύκων» είναι μεγάλο.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως ξεκίνησε από το βόλεϊ του Ολυμπιακού την ενασχόλησή του με τα διοικητικά από καίρια θέση του Ολυμπιακού. Δεν πρέπει να λησμονούμε επίσης, πως αποτελεί τον κύριο οικονομικό αιμοδότη του ερασιτέχνη ακόμα και σήμερα. Γενικότερα ο κύκλος του περιλαμβάνει οτιδήποτε Ολυμπιακό.

Στο μπάσκετ βέβαια, υπάρχουν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι. Οι σχέσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη μαζί τους ήταν πάντα στο ορθό επίπεδο. Ευγένεια και συμπάθεια. Εξάλλου, με τις περισσότερους επιχειρηματίες (όχι όλους) που ασχολούνται με τη ναυτιλία οι σχέσεις είναι αγαστές.

Για τον Μιλτιάδη Μαρινάκη ο λόγος…

Το ενδιαφέρον προέρχεται από τον Μιλτιάδη Μαρινάκη. Ο γιος του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι λάτρης του μπάσκετ. Η δική του επιθυμία ήταν που πήγε να πυροδοτήσει εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του Ολυμπιακού. Δεν είναι φήμη πως έπεσε στο τραπέζι των Αγγελόπουλων, πρόταση συνεργασίας.

Συγκεκριμένα, να περάσει λίγο κάτω από το 50% των μετοχών στην οικογένεια Μαρινάκη. Τα αδέρφια Αγγελόπουλοι να παραμείνουν εγγυητές και απόλυτα αφεντικά, αλλά να υπάρξει ενίσχυση και συνεργασία. Και δεν ήταν τόσο οικονομικό το θέμα για να τα λέμε όλα. Τα ζητήματα που έχουν αφήσει να πάνε πίσω οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού έχουν να κάνουν (και) με περιφερειακά ζητήματα. Από το παρασκήνιο, μέχρι το να περιέλθει το ΣΕΦ στα «ερυθρόλευκα» χέρια.

Βέβαια, είναι και το επικοινωνιακό. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάνει εξαιρετικά το κομμάτι του με τα mind games και την εν γένει παρουσία του. Από τα stories μέχρι τον τρόπο που άγεται και φέρεται. Μια πιθανή παρουσία το Μαρινάκη στα μπασκετικά δρώμενα, είναι σαφές πως θα μειώσει τον… διαθέσιμο χώρο.

Η πρόταση έπεσε στο κενό. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι δεν επιθυμούν στην παρουσία φάση συμπαίκτη.

Ο τραυματισμός του Σλούκα…

Δεν μπορεί να υποκριθεί τραυματισμό κάποιος παίκτης. Σοβαροί να είμαστε και σοβαρά να είναι αυτά που επιλέγετε να διαβάζετε. Το μαύρο, άσπρο δεν μπορεί να γίνει. Να σας το γράψουμε άλλη μία φορά. Δεν γίνεται! Ο Κώστας Σλούκας είναι τραυματίας. Πάει και τελείωσε.

Στο οστικό οίδημα δεν υπάρχει «λίγο» ή «πολύ». Που μπαίνει το «αλλά» τώρα. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έχει το συγκεκριμένο πρόβλημα αρκετές εβδομάδες. Δεν είναι τωρινό το θέμα του. O Σλούκας εβαλε έξτρα πίεση για να παίξει στα κρίσιμα παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Για την Εθνική Ελλάδας δεν θα ήταν μπήκε σε σκέψεις να το κάνει… Ουδείς μπορεί να τον κακίσει όμως γι αυτό.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΣΧΟΛΙΑ