ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποθέωσε τους παίκτες της Εθνικής ο Βασίλης Σπανούλης – Τι είπε για την απουσία του Σλούκα

Ο Βασίλης Σπανούλης έμεινε πολύ ευχαριστημένος από το πρώτο «δείγμα» των παικτών του μετά τη νίκη της Εθνικής επί της Πολωνίας.
Αποθέωσε τους παίκτες της Εθνικής ο Βασίλης Σπανούλης – Τι είπε για την απουσία του Σλούκα

Η Εθνική μπάσκετ νίκησε με 78-73 την αντίστοιχη της Πολωνίας στο ανακαινισμένο ΣΕΦ, σε φιλικό παιχνίδι και ο Βασίλης Σπανύλης ήταν απολύτως ευχαριστημένος από τους διεθνείς καλαθοσφαιριστές, ειδικά με την απόδοσή του στα τρία τελευταία δεκάλεπτα.

Παράλληλα ο Ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρθηκε και στην απουσία του Κώστα Σλούκα χαρακτηρίζοντάς την μεγάλη.

Αρχικά ο Σπανούλης είπε για το φιλικό με τους Πολωνούς: «Αν εξαιρέσουμε το 1ο δεκάλεπτο παίξαμε εξαιρετική άμυνα. Έχουμε μεγάλη δύναμη σε αυτό. Ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Πρέπει να δουλέψουμε. Είχαμε καλές και κακές στιγμές. Στη συνολική εικόνα είμαι πολύ ευχαριστημένος, είχαμε δύο προπονήσεις. Είναι λογικά τα σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να χτίσουμε συνήθειες, μια συνήθεια είναι να νικάς. Δεν μπορείς να νικάς πάντα εύκολα, για αυτό θέλουμε δυνατά φιλικά».

Για το γεγονός ότι ο Κώστας Σλούκας απουσιάζει: «Ο Κώστας είναι μεγάλη απουσία για την Εθνική Ομάδα, όλοι ξέρουμε τι παίκτης είναι. Ήθελε πολύ να είναι εδώ, αλλά έχει έναν τραυματισμό και δεν μπορεί να είναι εδώ. Τα υπόλοιπα παιδιά θα πρέπει να καλύψουν το κενό του».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Σπανούλης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αποθέωσε τους παίκτες της Εθνικής ο Βασίλης Σπανούλης – Τι είπε για την απουσία του Σλούκα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.