ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσατάλης: Ο κλεφτοκοτάς και η φάση που θύμισε Τούμπα

Η ανάρτηση που έκανε ο Τάσος Τσατάλης με αφορμή το ακυρωθέν γκολ του Σίμονς στο Ολλανδία - Γαλλία.
Τσατάλης: Ο κλεφτοκοτάς και η φάση που θύμισε Τούμπα

Μία φάση από το Ολλανδία – Γαλλία ήταν που σήκωσε μεγάλη συζήτηση και ο Τάσος Τσατάλης έκανε τη δική του ανάρτηση.

Το γραφείο Τύπου της ΑΕΚ ανέβασε δύο φωτογραφίες. Η μία ήταν το ακυρωθέν γκολ του Σίμονς. Για όσους δεν είδαν το ματς, στο 69′ οι Ολλανδοί σκόραραν. Σε φάση διαρκείας η μπάλα έφτασε στον Σίμονς και εκείνος την έστειλε στα δίχτυα.

Ωστόσο, το γκολ του δεν μέτρησε. Το VAR έλεγξε τη φάση για αρκετή ώρα και τελικά αποφάσισε πως ο Ντάμφρις, που ήταν σε θέση οφσάιντ, επηρέαζε τον Μενιάν. Οι αρμόδιοι έκριναν πως ο Γάλλος τερματοφύλακας δεν μπορούσε να αντιδράσει όπως θα ήθελε λόγω του Ολλανδού δεξιού μπακ.

Εάν μετρούσε, η Ολλανδία είναι πιθανό να είχε πάρει αυτό το τρίποντο με 1-0. Κάποιοι έκαναν και διάφορες συγκρίσεις. Έπεσε στο τραπέζι και η κλασική φάση με το γκολ του Βαρέλα στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ του 2018 και την κίνηση που έκανε τότε ο Μαουρίσιο. Όσα χρόνια και εάν περάσουν, αυτή η φάση θα είναι σημείο αναφοράς για πολλούς.

Ωστόσο, ο Τσατάλης πέρα από αυτή τη φωτογραφία, ανέβασε και άλλη μία. Σε εκείνη ένας αστυνομικός συλλαμβάνει κάποιον που έχει κλέψει μία κότα, έναν κλεφτοκοτά δηλαδή. Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του για το μήνυμα που ήθελε να περάσει.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσατάλης: Ο κλεφτοκοτάς και η φάση που θύμισε Τούμπα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.